Destination X breekt voor de 2e keer DLL af met o.a. DaY-már

Op 12 januari is het dan eindelijk zo ver. Dan zal de theaterzaal in De Leeren Lampe te Raalte weer in het teken staan van het evenement Destination X. Dit evenement dat word georganiseerd door De Leeren Lampe en Moon Star Events staat garant voor een avondje beukwerk in de stijlen hardstyle en hardcore.

Line-up
Nadat beide organisaties de definitieve Line-up op 8 november naar buiten hadden gebracht stroomden de positieve en goede reacties binnen via de social media. Op 12 januari zullen namelijk Azerr, Submotion (The Magic Show) en Rebourne (Fusion Records) plaatsnemen achter de dj booth.

Maar naast deze talentvolle dj`s die zich in de scene aan het bewijzen zijn halen Moon Star Events en De Leeren Lampe niemand minder dan dj Day – Mar naar de Leeren Lampe. Deze vrouwelijke top dj heeft zich op alle grote feesten en festivals bewezen. En zal op 12 januari De Leeren Lampe op haar grondvesten laten schudden. Deze top dj`s zullen worden bijgestaan door de talentvolle Mc Livid.

Dj contest winnaar
Ook hadden De Leeren Lampe en Moon Star Events weer een plek vrij gehouden voor dj talent. Dit omdat zowel Moon Star Events als De Leeren Lampe van mening zijn dat dj talenten een kans verdienen. Zij zijn namelijk de toekomst van de muziek industrie. De winnaar van deze contest is het duo After:Shock geworden. Zij zullen deze tweede editie van Destination X openen.

Time table
Met nog een aantal dagen te gaan. Maken Moon Star Events en De Leeren Lampe ook de time table voor deze editie bekend.

De time table voor 12 januari is als volgt:
22:30 – 23:20: After:Shock
23:20 – 00:20: Submotion
00:20 – 01:20: Rebourne
01:20 – 02:10: Azerr
02:10 – 03:10: Day – Mar

Zowel Moon Star Events en De Leeren Lampe kijken uit naar deze 2e editie op 12 januari. En verwachten dat deze 2e editie de zeer goede 1e editie zal overtreffen.

Winacties
Ook zullen er via de social media weer kaarten weggegeven worden door Moon Star Events.
Dus mocht jij kans willen maken op 1 van de kaarten die worden weggegeven, hou dan de twitter en facebook pagina van Moon Star Events in de gaten.

Warm-up
Om al een klein beetje in de stemming te komen heeft Moon Star Events het dj talent dj Azerr gevraagd om een warm-up mix te maken. En Moon Star Events wil jullie deze mix zeker niet onthouden .En presenteren jullie daarom ook graag de Destination X warm-up mix.

Moon Star Events en De Leeren Lampe hopen jullie allen op 12 januari op Destination X te treffen om er samen een knallende 2e editie van te maken.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-01-2013 om 14:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook