Destructor 13 maart 2010: Line-up

Het is de afgelopen tijd een beetje stil geweest rondom de hardere evementen in Schagen, maar daar gaat zaterdag 13 maart verandering in komen. Dit keer zal er in Kdanz een nieuw Hardstyle concept van zich laten spreken en Forces of Nature zal dan in samenwerking met Kdanz een feest neer gaan zetten waarmee de nadruk volledig op Hardstyle komt te liggen.

Omdat er in de regio weinig aan Hardstyle wordt gedaan en er heel erg veel liefhebbers van zijn, was de keus voor deze immens populaire muziekstroming vrij makkelijk te noemen. De organisatie wilde zichzelf verbreden en niet alleen maar Hardcore evenementen gaan geven, maar eindelijk ook een keer een evenement waarin de wat meer toegankelijke muziekstijlen in combinatie met een spetterende show naar voren komen.

Met trots presenteren Forces of Nature en Kdanz dan ook de line up voor deze eerste editie:

A-lusion
Scope DJ
Trilok & Chiren
Cryogenics
The Vinyl Pimp
Mind.Illusion

Destructor zal zoals eerder gezegd zaterdag 13 maart plaats gaan vinden en duurt vanaf 22.00 tot 05.00! Je kunt je kaarten voor maar 9 euro in de voorverkoop halen op www.kdanz.com, Pay logic en alle Primera shops, maar besluit je op het laatste moment te gaan en wil jij je kaarten aan de deur halen, dan kan dat voor 13euro. Al met al belooft dit een spetterende eerste editie te worden, dus zorg ervoor dat je deze niet gaat missen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-02-2010 om 16:16 door Khadber | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Milan 25-02-2010 @ 14:10:40

Leeftijd?

JeremyHS 03-03-2010 @ 18:50:33

16+ ;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook