Dikke shit: Free Hardstyle bij Sunday Raw

Na de daverende verdubbelde aflevering van Inception met een extra onverwacht toegevoegde hardcore area op 24 september wil Crystal Venue de hardstyle liefhebber nog eens goed trakteren met een knallend hardstyle feest op zondagavond 16 oktober: Sunday Raw! Zomaar helemaal gratis ook nog, maar wel met een dikke line-up waar je ergens anders al snel een paar tientjes voor moet neerleggen. Wat zeg je me nou??? Calling out to Hardstyle Holland: Crystal Venue is the new place to be.

Het gaat niet eens zomaar een leuk feestje worden zondag 16 oktober. Nee Crystal Venue laat gewoon niks liggen en zet een line up neer met hardstyle dj’s van over de halve wereld! Zweden, Amerika, Nieuw Zeeland, het kan niet gek genoeg zijn. Want laten we allemaal eerlijk zijn: er is eigenlijk nog veel te weinig te doen voor de hardstyle scene. Daarom: houdt je blik gericht op Culemborg want hier gaat het allemaal gebeuren.

Iedereen kent Culemborg uit het verleden natuurlijk al als één van DE hardcore locaties van Nederland. Begin dit jaar heeft Crystal Venue het initiatief genomen om Culemborg ook in de hardstyle scene tot een begrip te maken. De eerste Sunday Raw werd geboren en zag het licht op zondag 17 februari en trok meteen al een lekkere zaal vol. Dat betekent dat het nu ruimschoots tijd is voor de volgende klapper! Schrap alles in je agenda en zet Sunday Raw op 16 oktober met stip op nummer één want dit wil je als echte hardstyle lover natuurlijk niet missen! De beats beginnen om 17u en het knalt door tot middernacht. Ruimschoots op tijd om maandag gewoon weer fris en fruitig aan de week te beginnen.

Get your Tickets now… oh nee, gratis!

Geen kaartjes, niks geen gedoe met voorverkoop, gewoon aankomen en binnenlopen! Dat is Sunday Raw. Het is allemaal al duur genoeg toch? Dat dacht Crystal Venue ook. De eerste editie heeft ruimschoots bewezen dat er vraag naar is en daar is Sunday Raw erg blij mee! Iedereen was laaiend enthousiast en de reacties logen er niet om. Sunday Raw gaat een blijvertje worden! En misschien wordt jij wel één van de nieuwe vaste bezoekers? Als je van goed stampen houdt weet je in elk geval vanaf nu wel waar je terecht kan.

Sunday Raw Dj’s

Geen feestje zonder dj’s natuurlijk, dus laat je verleiden door de masters on the decks op 16 oktober. Sunday Raw pakt uit met een ijzersterke line-up boordevol bewezen herriemakers. Je snapt haast niet dat dit gewoon zomaar gratis kan. Ze komen uit Zweden, de USA, Nieuw Zeeland en natuurlijk van eigen bodem. Check het, dit is gewoon smullen van begin tot eind:

Clive King (USA)
Chris One (Zweden)
Scott Marten (Nieuw Zeeland)
Deetox
Jack of Sound
Geck-O
Rapid Lodge
Lorenzo

Dus! Meer hoeven we eigenlijk helemaal niet te zeggen! Sunday Raw wordt gewoon onvervalst lekker stampen. Het perfecte einde van een weekend! Gratis entree, van 17 tot 24 uur, hele dikke line-up en 100% puur hardstyle!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-10-2011 om 21:47 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
iSenSe` 12-10-2011 @ 09:04:06

Als dit nou wat dichterbij was!
Misschien toch wel even heen touren :P

Deetox 12-10-2011 @ 20:18:20

Gewoon doen :P

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook