Distorted Noises 4de editie: De line-up

De hardstyle avond van Het Burgerweeshuis in Deventer. Na een heerlijk festival seizoen gaat Distorted Noises vrijdag 28 september 2012 overdekt knallen met maar liefst drie headliners: The Anarchist, Adaro en Alpha²! Vrijdag 28 september 2012 wordt alweer de 4e editie van Distorted Noises.

Line up:
Diffusers
The Anarchist
Adaro
Alpha²
Act of Violence  De avond word gehost door MC Shizzler.

The Diffusers:
Ties Peters (15) & Mounir Somaï (16) begonnen met produceren en draaien op een jonge leeftijd.
Met de inspiratie die ze opdoen uit alle soorten muziek maken ze hun tracks.
Met Ties als het brein achter de producties en Mounir als de grote man achter de draaitafels vormen ze een divers duo.
Volg ze op Facebook, Twitter en op Youtube en support hun droom!

The Anarchist:
The Anarchist is een duo bestaand uit een DJ, en een producer. Dit vormt samen een uitstekende  combinatie. Dankzij de geweldige mix techniek van Niels Hettema, en de geweldige producties van Thomas Duddridge beloofd dit een knallende set te worden!

Adaro:
Adaro is onder andere bekend geworden dankzij zijn solo producties: Hit you with that bang shit en Hunter of the dark. Naast deze solo hits heeft Adaro ook de nodige hits behaalt met Ran-D. Samen vormen Ran-D en Adaro het duo Gunz For Hire. Adaro heeft het afgelopen festivalseizoen op elk groot festival gedraaid en heeft hiermee zijn naam gevestigd!

Alpha²:
Alpha² draaien al enkele jaren mee in de hardstyle scene. Met deze ruime ervaring zijn ze in staat om van elke set een knallende set te maken. In 2008 hebben de Alpha² een label opgericht genaamd: A2 Records. Bij dit label zitten onder ander Ran-D & Adaro!

Act of Violence:
Kevin Breden is geboren op 22-10-1991 en is al vanaf zijn 13e bezig met muziek. Op zijn 15e is hij begonnen met het mixen van Hardcore. Op deze leeftijd heeft hij meerdere keren in o.a de Luxor, Het burgerweeshuis en buiten Deventer gedraaid. Ook is hij meerdere keren hoog geëindigd bij dj contents! Act of Violence staat bekend om een gebalanceerde mix van Rauwe en Mainstream hardcore!

Locatie & Route:
Het Burgerweeshuis ligt in het centrum van Deventer en is met elk vervoersmiddel uitstekend bereikbaar.

Rookbeleid:
In Het burgerweeshuis is het niet toegestaan om te roken, er is wel een rook ruimte.

Garderobe:
Er zijn 3 bewaakte garderobes dus hier kun je al je spullen gratis en veilig opbergen!

Leeftijd:
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er gevraagd worden naar een legitimatiebewijs. Zorg dat je deze niet vergeet.

Tickets:
Tickets kunnen gekocht worden via de website voor €12,00. Deurverkoop en voorverkoop is dezelfde prijs.

Meer info:
Voor meer info & tickets kan je altijd terecht op de sites: www.distortednoises.nl & www.burgerweeshuis.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 10-09-2012 om 22:50 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook