Distractor & Deepack at “Heart for Hardstyle” Radioshow

Aanstaande Maandag is het weer tijd voor een nieuwe episode van “Heart for Hardstyle”! Twee weken geleden kon je genieten van het beukwerk van “Artic”(Hardcopy Records) en “Fatal inc.”(H4H Resident). Hierbij gaf harddance organisatie”Heart for Hard” al aan dat dit een voorproefje zal zijn op de maand: “Februari”. Deze maand kun je elke Maandag luisteren naar een 2-urige show van 20:00 tot 22:00(GMT+1), waarin “Heart for Hard” en “Fear.FM”, elke week, exclusieve gasten zal uitnodigen.

Maandag 6 Februari staat aflevering 21 van de “h4hs”-serie op het programma. Naast de kenmerkende roestige kettingen en metalen platen, hangen bij “Heart for Hard” en “FearFM” de slingers uit. Deze avond staat namelijk in het teken van de b-day van “Distractor”. Je kent deze naam misschien van verschillende releases op “Hardcopy records”, zijn performance op “Euphoria” of zijn track: ”Distractor – Rejection” op de Hard Bass 2011 CD. Naast Distractor, heeft de organisatie ook de “Hardcopy Recordings” oprichters: “Deepack” uitgenodigd om deze avond helemaal compleet te maken. Zij zullen samen met “Distractor” een onvergetelijke “Birthday Bash” episode gaan verzorgen en laten hun hart spreken in een nieuwe uitzending van “Heart for Hardstyle”!

Vergeet het 20:00 uur journaal en je dagelijkse portie soapseries. Maandag 6 Februari kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm en www.fear.fm. (Harder).

Naast dit ‘hardstyle geweld’ is er ook een kans om deel uit te maken van “The Heart”. Laat een bericht achter over “Heart for Hardstyle” of je passie voor Hardstyle op de “Heart for Hard” Facebook, Twitter (tag: #h4hs) of dit persbericht. Verschillende berichten worden uitgekozen en zul je terugzien in de “Heart for Hardstyle” episodes op Youtube! Onder deze ‘inzendingen’ zullen ook regelmatig, goodies worden verloot.

Maandag 6 Februari 2012
H4H & Fear.FM Harder
20:00 – 21:00 Distractor
21:00 – 22:00 Deepack

Twitter mee over Heart for Hardstyle met de tag: #h4hs . Mis geen enkele episode. Bekijk daarom ook de Facebook en Youtube van Heart for Hard om de gemiste uitzendingen te beluisteren. Sinds kort is het ook mogelijk om “Heart for Hardstyle” episodes live mee te luisteren met behulp van de gratis Fear.FM iPhone App. Je kan de gratis app hier downloaden.

Vorige keer in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-02-2012 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
AWESOM-O 03-02-2012 @ 12:11:26

Ben benieuwd naar Deepack!

stefaneke 03-02-2012 @ 14:45:58

Distractor! :p

Sjorz 06-02-2012 @ 10:33:12

Wordt weer ruig denk ik! Ben benieuwd! :)
Congrats Distractor!!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook