District One 2014 haalt top deejays naar Roodehaan Groningen

Groningen – Na drie succesvolle indoor edities in de Prins Bernhardhoeve te Zuidlaren vindt op donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) de eerste outdoor editie van het hardstyle event District One plaats. Het evenement strijkt neer op het nieuwe evenemententerrein Roodehaan in Groningen. Het is de eerste keer dat er op die locatie een dergelijk event plaatsvindt.

Organisator Eddy Reynecke van Electronic Events is blij dat het gelukt is een unieke locatie te regelen voor de eerste outdoor editie van het evenement. Reynecke: “We speelden al langer met het idee een outdoor editie te organiseren. We wilden alleen niet kiezen voor een bestaande locatie. We zijn dan ook erg blij met de locatie aan de Oude Roodehaansterweg in Groningen.”

De locatie wordt speciaal voor het evenement omgetoverd tot een prachtig festivalterrein. Reynecke: “We hechten als organisatie veel waarde aan kwaliteit, uitstraling en beleving. We zullen er ook nu dus weer iets moois van maken.” Ook aan de bereikbaarheid is gedacht. “Het evenemententerrein Roodehaan ligt op fietsafstand van de Groninger binnenstad. Voor de mensen uit de regio rijden er net als bij de indoor edities de vertrouwde District One bussen. Daarnaast zullen er pendelbusjes rijden van en naar het Centraal Station in Groningen. Dus ook met het openbaar vervoer zijn we prima te bereiken,” aldus de organisator.

Line-up
De line-up voor District One – Great Wide Open is inmiddels helemaal rond. Net als bij de indoor edities is de organisatie er ook nu weer in geslaagd een line-up van formaat te presenteren. Zo zullen onder andere Coone, B-Front, Ran-D, Korsakoff, Audiofreq, Festuca en Jack Of Sound donderdag 29 mei in Groningen te bewonderen zijn. MC DV8 maakt de line-up compleet.

Tickets voor District One – Great Wide Open kosten €23,- en zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar via www.district-one.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-04-2014 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook