District One: Hardstyle in de Prins Bernhardhoeve, Zuidlaren

Op 9 maart 2013 vindt in de Prins Bernhardhoeve Zuidlaren de eerste editie plaats van het hardstyle-event DISTRICT-ONE. Door een nog onbekende oorzaak is dit gebied hermetisch afgesloten voor de buitenwereld en wordt alleen toegang verleend aan personen met een District-One ID. Durf jij het aan om deze verboden zone te betreden?

Het D1-gebied wordt beheerd door een keiharde line-up met onder andere Wildstylez, Ran-D, Psyko Punkz, Frequencerz, Luna en de jongens van Endymion!

Bij velen staat de Prins Bernhardhoeve bekend als de expohallen waar vroeger de succesvolle Hellraiser/Masters of Hardcore feesten plaatsvonden. Na jarenlang stil te hebben gestaan, werd het tijd de deuren weer open te gooien. Met een dikke line up, een geweldig decor, lasers en een nacht vol show-elementen zal de eerste editie, jouw als bezoeker, niet onopgemerkt voorbij gaan!

Line-up
- Wildstylez
- Ran-D
- Psyko Punkz
- Endymion
- Frequencerz
- Luna
- Diabolic
Hosted by MC Da Syndrome

Early-bird Tickets
Om de economische crisis enigszins het hoofd te bieden zullen er early-bird tickets a € 20,- beschikbaar zijn. De voorverkoop start op zaterdag 5 januari om 10:00 uur en de tickets zijn online verkrijgbaar via www.district-one.nl en bij alle Primera winkels. Let op! De early-bird tickets zijn beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij! Een regulier ticket kost € 25,-.

Meer info op: www.district-one.nl, Facebook en Twitter.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-01-2013 om 11:51 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook