DJ-contest op pré-party van Mindset 2013

Inmiddels is de line-up van Mindset 2013 bekend. Op zaterdag 19 oktober zullen Adaro, B-Front, Radical Redemption vs E-Force, Frequencerz, Bass Modulators, Atmozfears en Noisecult hun opwachting maken in de feesttent aan de Oirschotseweg te Moergestel.

De line-up is echter nog niet helemaal compleet! Ook dit jaar is er door de organisatie een plekje vrijgehouden voor de toekomstig winnaar van de Mindset 2013 DJ-contest!

Vorig jaar werd Reactiv op de Pré-party door zowel door het publiek als de juryleden PRDX en Jack of Sound tot winnaar gekozen. Reactiv kreeg hierdoor de kans Mindset 2012 te openen wat hij met verve deed!

DJ-contest
De ingezonden mix moet minimaal aan de volgende eisen voldoen:
- De mix duurt maximaal 30 minuten
- Originaliteit wordt gewaardeerd!
- Early Hardstyle, Hardstyle, Raw Hardstyle
- Tracklist bijvoegen

De organisatie van Mindset vind het belangrijk dat de uiteindelijke winnaar het stapje omhoog kan maken. Om dit te bereiken zijn bijvoorbeeld een Partyflock account, zelfgemaakte tracks, logo, en facebookpagina dan ook niet meer weg te denken. Deze pluspunten zullen dan ook zeker worden meegewogen.

Uit alle inzendingen zullen 6 finalisten gekozen worden. Deze finalisten zullen draaien op de pré-party waar zowel het publiek als de jury de uiteindelijke winnaar zullen bepalen. Er zal gedraaid worden met CDJ2000’s. Snij jezelf dus niet in de vingers door een computermixje in te zenden.

De mixen plus tracklist kunnen ingestuurd worden naar [email protected] via Wetransfer. Opgave is mogelijk tot uiterlijk 27 augustus .

Pré-Party
De official Mindset 2013 Pré-party zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 27 september in Partyboerderij ’t Draaiboompje te Moergestel. Niet alleen de 6 finalisten van de DJ-contest zullen hun opwachting maken achter de ‘wheels of steel’. Deze editie zal wederom worden afgesloten door een top-dj, welke ook in de jury plaats zal nemen!

Social Media
Volg Mindset Festival op Social Media en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en overige informatie. facebook.com/MindsetFestival en twitter.com/mindsetfestival.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 29-07-2013 om 13:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
UnnaturalSource 31-07-2013 @ 11:01:38

meedoen dus :D

X-Move 02-08-2013 @ 14:42:46

Shit man, ik heb geen idee hoe zo’n cdj 2000 werkt!!

Nuracore 03-08-2013 @ 14:11:13

gewoon het zelfde als all andere cdj’s maar dan met usb ondersteuning

Ik doe ook mee :D

D-Visionzz 12-08-2013 @ 19:03:42

Worden deze setjes ook nog online gezet??? :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook