Documentaire Brennan Heart voor het eerst op televisie te zien

Hij reist van Australië naar Chili en van Decibel naar Tomorrowworld. Tussendoor werkt hij in zijn studio aan nieuwe tracks, runt een label, heeft de zorg voor zijn jongere broertje en probeert zijn agenda bij te houden. Hardstyle DJ Brennan Heart (echte naam: Fabian Bohn) heeft het druk, maar beseft ook dat hij het mooiste leven heeft dat hij zich maar kan wensen; honderdduizenden fans genieten van de pure energie en emotie van zijn tracks.

Ruim anderhalf jaar liet Brennan Heart zich volgen door een camerateam en maakte een documentaire over zijn leven, met impressies van evenementen, maar ook bijzondere privébeelden en de beleving van fans over de hele wereld. Hardstyle is ontstaan in Nederland, dateert al van eind jaren negentig en kent een zeer trouwe en hechte schare liefhebbers die alle grote evenementen bezoekt. Brennan Heart staat steevast als één van de grote namen in de line-ups van deze evenementen. Na ruim veertien jaar wordt hij beschouwd als een toonaangevende DJ en producer, die vorig jaar als nummer 61 werd gekozen in de gezichtsbepalende DJ Mag Top 100. Als geen ander weet hij waar het genre haar wortels heeft, maar ook vernieuwing weet te brengen.

‘Evolution of Style’ verscheen afgelopen jaar exclusief op internet maar wordt zaterdagavond voor het eerst op de Nederlandse televisie uitgezonden bij Veronica, waarmee het de eerste documentaire over hardstyle is die in Nederland op televisie te zien is.

Voor meer info: www.brennanheart.com.

YouTube Preview Image

Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-05-2014 om 20:36 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Nuracore 17-05-2014 @ 12:44:20

Ik vond het zeker wel een bijzonder documentaire!

Pete 19-05-2014 @ 19:18:39

ik niet

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook