Dominator 2010: Line-up en website bekend gemaakt

Zaterdag 24 juli viert het grootste hardcore festival ter wereld haar eerste lustrum. Op het E3 Strand van Eersel presenteren Q-dance en Art of Dance de vijfde editie van Dominator – The Hardcore Festival. De organisatoren releasen de website voor Dominator, waar je ook de volledige line-up op terugvindt.

Dominator – The Hardcore Festival biedt dit jaar ruimte aan hardcore in al haar vormen in vijf verschillende area’s. Elke stage wordt gekenmerkt door het beste in haar stroming, waaronder ook enkele speciale live-formaties en DJ-sets. Met alle acts op deze podia wordt dit een zeer waardige lustrum editie van ‘s werelds grootste hardcore festival.

Wie kijkt naar de mainstage, zal meteen opvallen dat er een aantal vette battles geprogrammeerd zijn. Neem nou de battle tussen Outblast vs. The Stunned Guys, maar ook de live-performance van G-Town Madness & The Viper, de loeiharde confrontatie tussen Partyraiser en DaY-már en de altijd spectaculaire Enzyme krachtenbundeling van Nosferatu en Endymion. Daarnaast vind je talloze andere dragende krachten van de hardcore scene terug op de mainstage.

De Hardcore Italia stage biedt alle vooraanstaande DJ’s en producers uit ‘het land van de laars’ het podium om hun sound te vertegenwoordigen. Naast zo’n beetje alle acts van het Traxtorm label, zijn ook de Italianen van Hardcore Blasters hier terug te vinden en zal Noize Suppressor live gaan met zijn Sonar machine.

Wie de voorkeur geeft aan Aussies, Maxies en Alpha Juno’s, zal op Dominator een ‘once-in-a-lifetime’ live-performance waarnemen. Drie titanen uit de early hardcore treden samen op onder oldschool Commanders All Stars Team, welke gevormd wordt door Neophyte, The Stunned Guys en Marc Acardipane. En wat te denken van Flamman & Abraxas feat. MC Remsy – de gezichten achter talloze hits van de Party Animals -, de terugkeer van Delirium op Dominator, Scott Brown, mixmeesters Vince, Bass-D & King Matthew en The Vinyl Junk.

De Industrial stage van dit jaar wordt gekenmerkt door mannen uit het buitenland. Zo zal Mark N van Nasenbluten zijn mixtechniek tentoonstellen op Dominator, maar worden ook The DJ Producer, Tymon, The Destroyer, Simon Underground, Satronica en Axe Gabba Murda Mob ingevlogen om het podium te delen met de Nederlandse toppers Ophidian, Negative A vs. Counterfeit en de getalenteerde Obscurity.

Mag het allemaal wat harder? Check dan de Hong Kong Violence stage met natuurlijk dé battle tussen Akira en Drokz, maar ook Sarin Assault, Mr. Courage, HKV vs. Bonehead en de Passenger of Shit. Ook hier vele live-acts naast een groot aantal Nederlandse helden uit de terrorscene!

De raw hardstyle van tegenwoordig wordt door vele hardcore liefhebbers gewaardeerd, daarom heeft ook deze een eigen stage gekregen met beukmachines als Tatanka, Zatox, B-Front, Max Enforcer, Chain Reaction en de niet te missen live-acts van Donkey Rollers en Crypsis.

Dit zijn slechts enkele van de vele acts tijdens Dominator – The Hardcore Festival. Klik HIER voor de website en de volledige line-up.

Tickets voor Dominator – The Hardcore Festival zijn verkrijgbaar à € 46,- excl. fee via dominatorfestival.nl, Q-dance.nl, artofdance.nl en meer dan vierhonderd filialen van Primera. Daarnaast biedt Event Travel de mogelijkheid om per bus naar het E3 Strand af te reizen, bij meer dan 140 opstapplaatsen in Nederland. Ga voor meer informatie voor deze reizen naar eventtravel.nl.

Dead End – Mainstage
DaY-már
Endymion
Korsakoff
Mad Dog
Nitrogenetics
Nosferatu
Outblast
Partyraiser
Predator
Re-Style
Tha Playah
The Stunned Guys
The Viper
Angerfist LIVE
Art of Fighters LIVE
G-Town Madness LIVE
Masters of Ceremony LIVE
Hosted by MC Tha Watcher

The Liquor Store – Hardcore Italia
Alien-T
Amnesys
Anime
Claudio Lancinhouse
D
Hellsystem
Meccano Twins
Nico & Tetta
Placid K
Tommyknocker
Unexist
Noize Suppressor presents Sonar LIVE
Hosted by MC Jeff.

Shattered Dreams – Early Hardcore
Bass-D
Bountyhunter
Darkraver
Delirium
Dr. Rude
King Matthew
Pavo
Scott Brown
Shadowlands Terrorists
Vince
Vinyl Junk
Flamman & Abraxas LIVE
The Oldschool Commanders LIVE
Hosted by MC Remsy & MC Syco

Trailerpark – Industrial
Axe Gabba Murda Mob
Counterfeit
Justice
Mark N
Negative A
Obscurity
Ophidian
Satronica
Simon Underground
The DJ Producer
Tymon
The Destroyer LIVE

The Highway – Raw Hardstyle
Alpha Twins
Anagenetic
B-Front
Chain Reaction
Crypsis
Donkey Rollers
Max Enforcer
Psyko Punkz
Tatanka
The Machine
Zatox
Hosted by MC Renegade

Hong Kong Violence – Terror
Akira
Beatkiller
Bonehead
Drokz
Element: Destruction
Explicit
La Magra
Melvin Tegno
Metal D
Rapticon
Stinger
Tripped
Vexer
HKV LIVE
Mr. Courage LIVE
Passenger of Shit LIVE
Rotator LIVE
Sarin Assault LIVEVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-05-2010 om 00:02 door Khadber | Translate:

Reacties (20)

Plaats reactie
G1LL 28-05-2010 @ 00:13:59

HOLY SHIT :D (l)

broodroosterr 28-05-2010 @ 01:05:01

wow dit is wel ERG nice :cool:

vvkeer 28-05-2010 @ 01:23:49

Lekker hoor! Is voor ‘t eerst toch die Hardstyle Stage? Ziet er iig veelbelovend uit :)

eMule 28-05-2010 @ 01:52:07

Op uitzondering van vorig jaar na is er elke editie hardstyle geweest, alleen dan onder de naam Freestyle en een jaar Evolution. Waarom er dan ook zo om gehuild word op oa PF is mij dan ook een groot raadsel :’)

Oxbow 28-05-2010 @ 07:17:39

Mooie line-up op by die Raw Hardstyle, maar ik kan wel heel goed begrijpen dat die hardcore mensen hier niet op zitten te wachten hoor, ondanks dat het een heel dik initiatief is dat RAW :D
Dominator is een HARDCORE feest en die mensen zitten niet te wachten op hardstyle mensen en die muziek. Dit is puur gedaan om meer kaarten te verkopen, opzich niks op tegen, maar er staat in het wistjedat topic een mooi filmpje wat je dan krijgt :p

http://www.youtube.com/watch?v=sSq12AayDEE

Martinos 28-05-2010 @ 08:11:51

@ eMule; mekkeren doen ze elk jaar. Niet geheel onbegrijpelijk op een hardcore festival. De line-up is voor mij (vanuit hardstyle-perspectief) echter gruwelijk dik te noemen :p

sjuul 28-05-2010 @ 09:29:10

En hier kan ik GVD niet bij zijn:( Jezus!: Dead and, The liquor store, shattered dreams en the highway. wat een line-up
Was de vakantie mar een weekje later geboekt :cry:

Sunrise8 28-05-2010 @ 10:25:18

Het ziet er geweldig uit, jammer genoeg zit ik op dat moment in The States :( . Ook leuk natuurlijk, maar ik mis elk jaar dominator doordat ik dan precies naar Amerika ga. Volgend jaar moet me vader maar een beetje rekening houden met vakanties boeken haha

AJEDE 28-05-2010 @ 10:40:59

Hahahah, gaan voor het eerst dit jaar naar Dominator omdat we een X zin hadden om te raggen en nu zie ik ook nog eens dat ze ZO’N hardstyle stage hebben!!! Allejezus zeg wat een line up!!!!!!! Chain, Crypsis, Alpha2, B Front, Psyko P, holy shit zeg, kan menig hardstyle feestje een voorbeeld aan nemen……….

:p

GreenX 28-05-2010 @ 11:17:44

Laatste jaar dat ik met me ouders mee ga, kan ook al niet naar defqon en nu dit ook nog moeten missen :S. wat een line up zeg :)

the sidespinnars 28-05-2010 @ 15:40:05

facking mooie line-up :D (l)

roberttt 28-05-2010 @ 15:45:17

lekkere line-up :D

HardstyLennert 28-05-2010 @ 16:33:59

Dikke line-up in de ‘RAW-tent’

WIJNUH 28-05-2010 @ 17:20:24

donkey rollers niet live? viel mij eigenlijk wel op

verder dikke line up zeg niet normaal!

wootum 28-05-2010 @ 17:34:57

en de niet te missen live-acts van Donkey Rollers en Crypsis.
Wel live dus ;)

Stefanoviic 28-05-2010 @ 17:50:02

Als ik ga, gewoon naar de hardstyle lekkere lineup :D :D

Donkey controller 29-05-2010 @ 18:54:56

Wejoooow zie die mainstage! (l)

letwan 29-05-2010 @ 19:59:11

mmm amnesys dat wordt knallluhhhhhhh

Armyboy93 30-05-2010 @ 14:58:25

wojoh :$
Gewoon geweldig :D Meer kan ik er niet over zeggen :p

Thinuz 30-05-2010 @ 20:32:35

:D gruwelijke line-up, hc en hs dan :)
vorig jaar ook geweest, zeer dik feest.
leuk dat je nu ook ff kan gaan chillen in de hs area :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook