Dream Village 2013: Grootste Dancefestival Oosterhout wordt groter

Oosterhout – Dream Village is terug. Met een extra podium en zoals, je gewend bent van ons, de beste artiesten. Kosten nog moeite worden gespaard op één van de laatste grote outdoor festivals van het seizoen. Nog één keer helemaal uit je plaat op de beste zomerbeats, dat is Dream Village.

Toen er besloten werd om een extra area te creëren was het de vraag wat voor muziek er gedraaid zou moeten worden. Om de bezoekers en fans van het festival bij de keuze te betrekken werd er via Facebook een poll opgezet. De stijlen waaruit het publiek kon kiezen waren: hardcore, raw hardstyle en techno. Uiteindelijk koos een overweldigende meerderheid van 218 van de 336 stemmers voor raw hardstyle, waardoor we kunnen mededelen dat dit de nieuwste area op Dream Village wordt.

Hardstyle liefhebbend Nederland gaat genieten van de beste dj’s op de Fusion area. Ingevuld door één van de grootste hardstyle labels ter wereld.

Het wel bekende regio label Lipstick verzorgt een podium met de beste house muziek. Hou je niet van house kom dan toch maar naar Lipstick, dj’s hier laten de zon zeker schijnen.

Ook dit jaar biedt The Living area weer de beste jumpmuziek en niet te vergeten de beste classics.

Nieuw dit jaar dus de raw hardstyle. Deze area wordt ingevuld door Theracords. Het publiek stemde massaal op deze stijl dus genieten wordt het zeker voor alle liefhebbers van de stijl.

Zaterdag 14 september om 12:00 gaat het los bij de vier podia verspreidt over het terrein van VV Oosterhout. De voorverkoop start op woensdag 27 maart om 19:00. Ook dit jaar zijn er weer earlybird kaarten beschikbaar voor slechts €20,-. Let op, vorig jaar waren deze erg snel uitverkocht!

Check om alvast helemaal in de zomerse sferen van het festival te komen de aftermovie van vorig jaar:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-03-2013 om 20:28 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
HARDSTYLE_XD_tbse 27-03-2013 @ 16:33:05

Dit gaat weer leuk worden :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook