Dreamfields 2014 start kaartverkoop

In korte tijd is het prachtige Dreamfields uitgegroeid tot één van de populairste dancefestivals van Nederland. Zaterdag 21 juni wordt Dreamfields voor de vierde keer gehouden op recreatiegebied Rhederlaag, (gemeente Zevenaar): een droomlocatie voor een droomfestival. Volgende week zaterdag 18 januari start de kaartverkoop met een speciale kortingsactie tijdens de Dreamfields Actieweek op SLAM!FM.

YouTube Preview Image

Dreamfields Festival 2014
Dreamfields staat bekend om haar unieke, gemoedelijke en sprookjesachtige sfeer. Voor de vierde editie van Dreamfields pakt organisator Matrixx weer uit met een dikke line-up, indrukwekkende decors en een uiterst verzorgde productie van begin tot eind.

Actieweek op Slam!FM van 18 jan t/m 27 jan.
Vanaf zaterdag 18 januari om 00:01 uur zijn de allereerste tickets voor Dreamfields 2014 te koop via www.slamfm.nl en www.dreamfields.nl. Tijdens deze actieweek bestel je Dreamfields tickets met 5 euro korting voor € 39,50 (ex fee). Deze actie loopt tot en met maandag 27 januari 23.59 uur. Vanaf dinsdag 28 januari kosten tickets € 44,50 (ex fee) en zijn dan ook bij de Primera en Event Travel te koop. Wees er snel bij want Dreamfields kan dit jaar net als voorgaande jaren wel weer eens vroegtijdig uitverkocht raken!

Dreamfields online
Volg Dreamfields 2014 via www.dreamfields.nl en via Facebook en Twitter. Hier worden de eerste namen en het laatste nieuws over Dreamfields bekend gemaakt.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-01-2014 om 15:43 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook