Dreamfields Festival 2011 maakt je dromen waar

‘De meeste dromen zijn bedrog…’ zong Marco Borsato. Maar niet op Dreamfields, het nieuwste festival van de Matrixx dat gehouden wordt op zaterdag 9 juli op recreatiegebied Rhederlaag in Lathum (bij Arnhem). Allereerst biedt Dreamfields een line-up om van te dromen. Het prachtige recreatiegebied aan de rand van de IJssel is een droomlocatie. Hopelijk wordt ook het weer om van te dromen. En als klap op de vuurpijl gaat Matrixx jouw dromen waarmaken op zaterdag 9 juli…

Stuur je droom en Matrixx laat hem uitkomen
Heb je er altijd al eens van gedroomd om te stagediven? Backstage gekust te worden door Sunnery James? Als MC-er jouw favoriete DJ aan te kondigen op Mainstage? Met een Powerboot opgehaald en gebracht te worden naar een festival? Vertel de Matrixx welke droom jij hebt die op zaterdag 9 juli werkelijkheid kan worden en wie weet laat Dreamfields jouw dromen uitkomen!

Wat moet je doen?
Vertel de Matrixx op Facebook, Twitter of Hyves wat jouw ultieme droom is die tijdens Dreamfields Festival werkelijkheid kan worden. Begin je tekst met: ‘Mijn @Dreamfields2011 droom is om…’ en gebruik maximaal 250 tekens. Uit alle inzendingen selecteert Matrixx 3 originele dromen die werkelijkheid zullen worden! Matrixx is uiteraard gevoelig voor dromen die veel likes, retweets of respects hebben! Daarnaast worden de 3 meest originele dromen die helaas niet gerealiseerd kunnen worden beloond met 40 munten, waar je de dag wel mee doorkomt! De winnende dromen worden in de week voorafgaand gepubliceerd op www.matrixx.nl en alle social media. Aarzel dus niet, droom lekker weg en stuur hem in voor 4 juli!

Dreamfields Festival
Op Dreamfields krijgen zowel de houseliefhebbers als de hardstyle maniacs een droom line-up voorgeschoteld. De Exxellent Mainstage ontvangt grote namen als Sunnery James & Ryan Marciano, Funkerman, Hardwell en Shermanology. Daarnaast een GirlsLoveDJs tent met onder andere The Partysquad, The Flexican ft MC Sef, Dio en Billy the Klit.

XXlerator host hier twee areas: een XXlerator mainstage met oa. Zatox vs The R3bels, Headhunterz en Bioweapon Live; en een keiharde XXlerator Raw tent met onder meer een 2 uur durende showcase van A2 Records, Crypsis vs Chain Reaction en Avio Live.

Bekijk de volledige line-up op www.dreamfields.nl. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 32,50 (ex fee) bij alle Primera winkels en online via www.matrixx.nl. Of combineer het festival heel gemakkelijk met een busreis via www.eventtravel.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-06-2011 om 16:03 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
stijn 16-06-2011 @ 09:51:53

:D

knotsjebilly 16-06-2011 @ 14:58:04

Ik zou altijd al eens de afsluiter van een festival willen zijn :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook