Dreamfields Festival 2012 start as zaterdag kaartverkoop met actieweek

Afgelopen zomer was Dreamfields Festival misschien wel de beste nieuwkomer in het drukke festivalseizoen. Het heerlijke zomerse weer speelde uiteraard een grote rol, maar zeker ook de uitermate gezellige sfeer, de prachtige locatie, het perfecte geluid en de dikke line-up. Dit zorgde ervoor dat Dreamfields op de dag zelf volledig uitverkocht raakte. Dreamfields Festival, van organisator Matrixx, keert dit jaar terug naar recreatieterrein Rhederlaag in de buurt van Arnhem op zaterdag 7 juli. De kaartverkoop start op zaterdag 21 januari met een speciale actieweek op Slam!FM met korting op de tickets.

YouTube Preview Image

Dreamfields Festival 2012
Bij de tweede editie van Dreamfields blijft de intieme opzet gehandhaafd. Wel pakt Matrixx natuurlijk weer uit met een waanzinnige line-up en indrukwekkende show en decors. Daarnaast wordt er een zomerse beachstage toegevoegd, want dansen op het strand met uitzicht op het water en de vele bootjes en is het ultieme zomergevoel!

Actieweek op Slam!FM van 21 jan t/m 31 jan.
Vanaf zaterdag 21 januari om 00:00 uur zijn de allereerste tickets voor Dreamfields Festival 2012 te koop via www.slamfm.nl en via www.dreamfields.nl. Tijdens deze actieweek bestel je Dreamfields tickets met € 7,50 korting voor maar € 32,50 (ex fee), dezelfde prijs als vorig jaar. Deze actie loopt tot en met 31 januari en is alleen online te koop. Vanaf 1 februari kosten tickets € 40,- (ex fee) en zijn dan ook bij de Primera te koop.

Dreamfields online
Volg het laatste nieuws omtrent Dreamfields Festival via www.dreamfields.nl en via Facebook en Twitter. Onder alle volgers en mensen die op ‘like’ klikken zal er een speciaal VIP-treatment worden verloot: Met vier van je beste vrienden als VIP op Dreamfields 2012, inclusief een lading munten.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-01-2012 om 23:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
patrickjeb 17-01-2012 @ 23:31:18

Was het vorig jaar uitverkocht?

SavH 17-01-2012 @ 23:39:09

Nee het was bijna uitverkocht, van de 10000 tickets waren er in de negenduizend verkocht geloof ik. ‘T was zeker een leuk feestje! Vreemd om als je keihard staat te knallen bij de hardstyle naar de house te lopen en t verschil in publiek te zien. Alleen moet rond 10 uur het volume naar beneden vanwege omwonenden :(

Taxi 18-01-2012 @ 11:01:58

Is het altijd zo geweest dat al die kaarten zo extreem vroeg in de verkoop gaan? Heb het idee dat ineens ieder (wat kleiner) feestje zijn kaarten in de eerste maand van het jaar al wilt verkopen. Allemaal leuk, maar dat betekend wel dat ik er waarschijnlijk een hoop moet laten schieten.

Squit 21-01-2012 @ 16:39:28

Ik ben er bij dit jaar, ben heel benieuwd. Wordt iig vol gas of geen gas :p !

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook