Dreamfields Festival 2014 gaat naar Bali (Indonesië)

Dreamfields is het succesvolle dancefestival van de Matrixx dat op 21 juni 2014 voor de vierde keer gehouden wordt op het strand van de unieke locatie Rhederlaag Lathum (bij Arnhem). Het jaarlijks uitverkochte festival wordt inmiddels door 25.000 feestgangers uit binnen en buitenland bezocht.

Dreamfields staat bekend om zijn goede line-ups, prachtige decors en overweldigende shows. Het snelst groeiende festival van Nederland gaat nu internationaal. Op zaterdag 16 augustus 2014 wordt Dreamfields voor het eerst in Azië gehouden op het eiland Bali (Indonesië) in het prachtige GWK Cultural Park.

Official Trailer Dreamfields Festival Bali:
YouTube Preview Image

Behalve dat het vakantie-eiland Bali ook wel het Ibiza van Azië genoemd wordt, is de EDM (Electronic Dance Music) booming in Azië.  Een dancefestival op Bali is dan ook een logische stap.  Dreamfields is het eerste dancefestival dat op Bali wordt gehouden. Het GWK Cultural Park (South Kuta) is één van de meest fenomenale festivallocaties van Azië. Het prachtig groene park is omgeven door 20 meter hoge kalksteen wanden en meters hoge Balinese beelden. Dreamfields zal in deze sfeer drie prachtige stages bouwen.

Het weekend van 16 augustus is een nationaal feestweekend in Indonesië. Hierdoor mikt Dreamfields Bali op de lokale Indonesische bevolking en toeristen uit met name Australië, West-Europa en Singapore.

Tickets kosten 500.000 Indonesische roepia en zijn ook voor € 35,- online te koop via www.dreamfields.co.id en www.facebook.com/DreamfieldsIndonesia

Dreamfields Bali wordt georganiseerd door Matrixx Events in samenwerking met evenementenbureau MBFH dat een kantoor op Bali heeft geopend. Promotor Blackrock Entertainment en de grootste club van Bali en Indonesië, Sky Garden zijn de lokale promotiepartners.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-05-2014 om 23:03 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook