Drokz & Frantic Freak: 4 mei in Duycker

Dit jaar zal zaterdag 4 mei niet ongemerkt voorbij gaan. Voor het eerst wordt er dit jaar Bevrijdingsnacht gevierd in de Duycker. Met de eerste editie nog in het geheugen, brengt Fix Party je weer een nieuwe Partyyy kicking time. Van 22:00 ‘s avonds tot 04:00 ‘s ochtends zal de Duycker in het teken staan van vlijmscherpe kicks, spijkerharde beats, rauwe early en de meest beestachtige compromisloze hardcore en terror. Fix Party heeft voor deze avond gekozen voor hard, harder en hardst:

Hij is al jaren één van de grootste en bekendste namen van de hedendaagse scene, wat onder andere terug te zien is in meer dan 10.000 fans op Partyflock. Geboren en getogen in Hoofddorp en nu op zijn geboortegrond in de spotlights. De man die al heel lang op het verlanglijst van de organisatie stond. Natuurlijk kennen jullie deze man als Drokz.

Frantic Freak, bekend van het betere beukwerk, draait al weer enkele jaren mee. Liefhebbers van van de rauwe early sound zitten dus zeker goed met deze dj.

Ook Rheeza, D-Xtreme en El Bruto zullen zorgdragen voor een avond vol knallers. Met de scheurende juno’s en rauwe 909-kicks zullen de speakers geen moment rust hebben. Naarmate de nacht vordert, wordt het steviger, rauwer en sneller.

De hoogste tijd dus voor deze artiesten om de echte fanatics scheurende trommelvliezen te bezorgen.

YouTube Preview Image

Tickets
Tickets kosten 10 euro (ex fee) Bestel je tickets dan snel via Ticketscript, www.duycker.nl of koop ze bij een van de 108 Free Record Shops in Nederland.
Voor deze editie zijn speciale ladytickets verkrijgbaar, waarmee twee dames toegang krijgen op slechts één ticket voor €10!

Camera’s
Het is toegestaan om tijdens het evenement digitale fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Deel je foto’s en filmpjes na afloop met je vrienden en zet ze op internet!

Security
De selectie en uitvoering van het security beleid zal wederom 100% verzorgd worden door de security ingehuurd door Duycker. Er zullen geen uitzonderingen worden gemaakt op het vaste beleid!

Auto & Parkeren
De Duycker is per auto uitstekend te bereiken. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Navigatie en Openbaar vervoer
Mocht je met je navigatie komen kun je het beste het adres Raadhuisplein 5 Hoofddorp invoeren op je navigatie.
OV bus 140, 145, 164, 178, 194, 196 en 401 of nachtbus N97 naar Amsterdam en Schiphol de hele nacht. Het is 10 min. lopen van station Hoofddorp.

‘OK partypeople, it’s…Party kicking time’Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-04-2013 om 13:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook