Ear Protection (26 maart): De line-up

Met twee geslaagde edities begint het concept ‘Ear Protection’ langzaam maar zeker een waar begrip in Beesd en omstreken te worden. De perfecte mix tussen gevestigde namen en opkomend talent die de beukende beats je om de oren laten knallen, maken dit concept dan ook zo geliefd. En ja, je snapt natuurlijk wel waar dit heen gaat… Precies! Er staat weer een nieuwe editie gepland! En tijdens deze editie gaat het bpm tempo en muzikale geweld een beetje opgevoerd worden.

Op zaterdag 26 maart is het tussen 22.30 en 06.00 de beurt aan een aantal nieuwe dj’s die de Ear Protection ‘traditie’ voort zullen zetten als ze de Rodenburg in Beesd onveilig zullen maken. Dus stof je oorbeschermers en valhelmen maar vast af (als ze de afgelopen editie uberhaupt overleefd hebben), want ook tijdens deze editie zullen deze weer hard nodig zijn. Jullie kunne je gaan voorbereiden voor een nog ‘hardere’ editie van ‘Ear Protection’.

Artiesten als The Prophet, Alphaverb, Bass Modulators en The Masochist zullen je trakteren op een aantal dikke dj sets waar je nog weken voor nodig zult hebben om van bij te komen! De artiesten zijn al geïnformeerd dat ze de Rodenburg compleet mogen ‘afbreken’ tijdens deze editie van Ear Protection. Niks wordt aan het toeval overgelaten en iedereen is druk bezig met voorbereiden. Jij ook?

De volledige line-up zal als volgt zijn:
The Prophet
Alphaverb
Masochist
Bass Modulators
Dailucia
Thera
Hosted by MC Renegade

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van de Rodenburg (www.derodenburg.nl) voor een zeer aangename prijs van maar €12,50 en geven een garantie tot een flinke dosis keiharde beats, stampen en nog dagenlang spierpijn. Het lijkt ons in ieder geval zo klaar als een klontje dat je dit niet kunt missen, tot de 26e van maart!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-03-2011 om 18:31 door Khadber | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Merlijn 13-03-2011 @ 21:43:39

Best een mooie line-up.

DJ Drake-D 14-03-2011 @ 20:09:37

Nee, gaat hem niet worden! ;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook