Easter Bass Weekend in Dynamo “The Bash” & “OUTPUT: The Raw Society”

Waar Pasen normaal gaat over het scoren van zoveel mogelijk paaseieren, ’s ochtends vroeg ontbijten of verplichte bezoeken aan familie, gaat het vanaf nu bij Dynamo heel ergens anders over! In het paasweekend organiseren Inner Vision en Yu’R-Events namelijk twee verschillende feesten tijdens het Harder Styles paasweekend: Easter Bass!

Op zaterdag 30 maart 2013 is het ruim baan voor de Hardcore liefhebbers tijdens The Bash. Op zondag 31 maart 2013, Eerste paasdag, keert OUTPUT: The Raw Society terug voor de echte Rawstyle fanatics. Beide evenementen vonden in 2012 voor het eerst plaats en de reacties waren zeer positief, waardoor er voor is gekozen om de feesten aan elkaar te koppelen. Zo kun je een voordelig combiticket aanschaffen voor slechts € 15,- , waarmee je toegang hebt tot beide feesten!

The Bash – System:Overload vs Profreaks B-day: Round II
Na de eerste succesvolle krachtmeting op The Bash in maart 2012 tussen de lokale helden System:Overload en Profreaks was het duidelijk; Dit feest vraagt om een rematch. Daarom trekken System:Overload en Profreaks de handschoenen uit het vet om de krachten te meten tijdens de tweede ronde van The Bash!

Gezamenlijk hebben zij een line-up samengesteld om The Bash nog harder te laten knallen dan vorig jaar. Onder andere Noize Suppressor, Nosferatu, Kaparov en Human Resource zullen samen met de rest van de artiesten de verjaardag van Profreaks en System:Overload opluisteren!

Check hier de aftermovie van de vorige editie:
YouTube Preview Image

The Bash – System:Overload vs Profreaks B-day: Round II
30/03/13. 21:00-05:00 (Nieuwe tijd)
Tickets: Presale €10,- / Door €15,-

OUTPUT: The Raw Society
The Raw Society maakt zich op voor de volgende uitbraak. Langzaamaan trekt de Society steeds meer zielen in de ondergrond om zich voor te bereiden op de volgende uitbraak aan de oppervlakte. De datum is bekend. 31/03/2013. OUTPUT: The Raw Society keert terug. Ben jij onderdeel van The Raw Society?!

Na de eerste uitbraak van The Raw Society op 15 september 2012 keert OUTPUT terug op 31 maart 2013. Alleen voor echte Raw liefhebbers, met alleen de beste snoeiharde Rawstyle van toonaangevende DJ’s. Deze editie met onder andere Solutio & The I’s, Prefix & Denisity, Chain Reaction, The Geminizers en Tartaros.

YouTube Preview Image

OUTPUT: The Raw Society
31/03/13. 22:00-04:00
Tickets: Presale €10,- / Doorsale €15,-

Line-up
De line-up van het Easter Bass weekend is als volgt:

Noize Suppressor
Chain Reaction
Solutio & The I’s
Nosferatu
Kasparov
The Geminizers
Prefix & Density
Human Resource
System:Overload
Tartaros
Profreaks
The Z.
Slammers
Para Italia
Only
Trypsin
Zona & Two Gunkid
Mistique
Brilliant
Maximize
Freeze
Raoul D.K.C.
The Unnamed
Draidy
Red Steel
Carbage
D-Tune
Taa
Dweazle
Hyperactive-D
Critical Damage
Agonizer
Black Dahlia

Combitickets Easter Bass
Wil jij voor een lagere prijs beide feesten meemaken? Dan is dit je kans. Combitickets voor Easter Bass geven je toegang tot zowel The Bash als OUTPUT. Deze tickets zijn slechts € 15,- in de voorverkoop.

Losse tickets zijn ook verkrijgbaar. Hiervoor gelden de volgende prijzen:

OUTPUT: The Raw Society
31/03/13. 22:00 – 04:00
Tickets: Presale € 10,- / Doorsale € 15,-

The Bash – System:Overload vs Profreaks B-day: Round II
30/03/13. 21:00 – 05:00
Tickets: Presale € 10,- / Door € 15,-Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-12-2012 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook