Een nieuwe Loudness editie in de Maassilo

Op zaterdag 16 november verandert b2s de Maassilo in een raw hardstyle tempel, want dan vindt er een weer nieuwe editie van Loudness plaats! Loudness heeft alles te bieden voor de echte liefhebber van de hardste & rauwste hardstyle en geeft hiernaast ook nieuwe talenten binnen deze scene een kans om zichzelf te bewijzen in de DJ booth. Er zijn deze nacht drie area’s aanwezig: de volledige line-up vind je hieronder.

De officiële trailer bekijk je hier:

YouTube Preview Image

Line-up
B-Front
Chain Reaction
Thera
E-Force LIVE
Titan
Degos & Re-Done
Phuture Noize LIVE
Outbreak
Solutio & The I’s
Re-volt
The Strangerz
Blackburn
Exit Mind
Festuca
Goliath
Thyron
Dark Pact
Clockartz
Prefix & Density
Reverser & Ripcord

Hosted by Nolz, Shizzler & Livid

Loudness zou Loudness niet zijn als het zijn publiek geen laat kennismaken met een nieuwe lichting talent. Dit zijn deze keer onder andere de buitenlandse nieuwkomersExit Mind, Goliath, Re-volt en Clockartz uit Oostenrijk, België en Italië. Maar hiernaast ook de Australische artiesten The Strangerz en Outbreak. Reverser & Ripcord uit Polen zullen tijdens deze editie van Loudness voor het eerst kennis gaan maken met de Nederlandse raw hardstyle liefhebbers. Hiernaast kent Nederland zelf ook een hoop nieuwe talenten, zoals Thyron & Festuca en de jongens van Phuture Noize, die een live optreden zullen verzorgen.

Chain Reaction had zijn definitieve doorbraak na de release van ‘The Record Breaking’ en is daarom natuurlijk aanwezig in de Maassilo! Theracords is tijdens deze editie wederom flink vertegenwoordigd met Degos & Re-Done, Prefix & Density, Blackburn en uiteraard Thera. Alle artiesten die deze editie op Loudnes staan zijn het kloppende hart van de raw hardstyle scene. Dus ook al ken je sommige artiesten op het eerste oog nog niet: laat ze je verrassen!
De ticketverkoop start zaterdag 7 september om 13.00 uur via b2s.­nl. Zorg dat je er op tijd bij bent, want Loudness verkoopt altijd uit!

Voor meer informatie over het evenement kijk je op deze website.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-09-2013 om 20:23 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook