Eerste Euphoria editie van het nieuwe jaar!

Op zaterdag 11 januari opent Euphoria traditiegetrouw het nieuwe Hardstyle-jaar in 013 te Tilburg. Deze januari-editie belooft meteen een knaller te worden, want zoals je gewend bent van b2s bestaat het programma van beide area’s uit een frisse mix van gevestigde namen en nieuwkomers van de hedendaagse Hardstyle scene!

YouTube Preview Image

Line-up

STAGE 1
Frontliner
Digital Punk
Bass Modulators
Hard Driver
Sound Rusherz
Hosted by Shizzler

STAGE 2
Geck-O
Festuca
Noisecult
Outlander
Neilio

Na zijn succesvolle hosting tijdens Thrillogy 2013, is Frontliner op 11 januari terug in een intieme setting om zijn visie op de huidige Hardstyle nogmaals te presenteren. Tijdens deze eerste Euphoria editie van 2014 is Hard Driver vanuit het Belgische label Dirty Workz aanwezig. Deze man heeft vanaf 2012 al snel het juiste pad naar succes gevonden en heeft in 2013 tracks geproduceerd met Ran-D en Coone.

Digital Punk zoekt graag de rauwe & scherpe randjes van de Hardstyle scene op. Dit is goed terug te horen in zijn goed gewaardeerde podcast ‘Unleashed’. Wederom zijn de Bass Modulators ook present tijdens de januari-editie van Euphoria. De laatste tracks die zij hebben uitgebracht worden enorm gewaardeerd door het publiek en ‘I Want Your Love’ is de ultieme Euphoria plaat! De trailertrack van deze Euphoria editie ‘The World Needs 2 Hear’ is geproduceerd door Sound Rusherz. Zij verdienen het dan ook om op 11 januari op stage 1 achter de decks te kruipen!

Stage 2 is voornamelijk gevuld met jong en nieuw talent, die tijdens deze editie een kans verdienen om hun muziek aan het publiek te laten horen. Festuca liet al eerder een speciaal talent van hem zien. Hij draaide namelijk alleen maar eigen geproduceerde tracks tijdens één van zijn sets en dit mag met recht uniek genoemd worden! Hiernaast betreedt ook het frisse nieuwe duo Noisecult stage 2. Vastberaden om door te breken laten deze twee boezemvrienden, met hun energieke performance, iedere zaal losgaan! Hun stijl is euforisch en tijdens hun set is er altijd ruimte voor wat oude klappers.

De voorverkoop begint zaterdag 23 november om 13.00 uur via http://euphoria.tickets.b2s.nl. Voor meer informatie over Euphoria kijk je op www.b2s.nl/euphoria.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-11-2013 om 10:32 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook