Emporium 2010: Update

Nog maar vier weken en dan barst het festivalgeweld los op de Berendonck in Wijchen bij Nijmegen. Zaterdag 29 mei van 12.00 tot 00.00 uur: Emporium – The Dark Ages. Met dit tussentijdse bericht ben je weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Emporium Festival.

De dj’s hebben er zin in…
Op Emporium zullen dit jaar meer dan honderd dj’s en artiesten optreden. De Main Stage, ‘The White Castle, zal worden afgesloten door de hotste electro-act van dit moment: Crookers!
En… ze hebben er zin! Check het volgende filmpje dat deze maffe gasten uit Italië voor Emporium schoten:
YouTube Preview Image

F.A.Q. & Update
De Emporium website www.emporiumfestival.nl heeft een laatste update gekregen. Zijn er zaken onduidelijk of heb je een vraag over treintijden, parkeren, busreizen, sigaretten, lockers, fotocamera’s etc. etc.? Check de F.A.Q. op deze website en de kans is groot dat jouw vraag beantwoord wordt. Tevens vind je op deze site alle handige weetjes, tips en info over de artiesten en stages van Emporium Festival.

Emporium Anthems
Net als elk jaar heeft Emporium ook weer zijn eigen Anthem. Vorig jaar boekte Sidney Samson een mega succes met het Anthem van 2009. Daarom heeft Matrixx ook dit jaar weer aan Sidney gevraagd of hij het Anthem voor de Mainstage wilde produceren. Dit heeft weer een unieke plaat opgeleverd: “Fill u up”. Maar bij één Anthem blijft het niet. Matrixx heeft naast Sidney Samson nog drie verschillende artiesten gevraagd om voor de diverse Emporium stages een Anthem te schrijven. Marc Simz heeft met “Knights Templar” heeft een moddervette Trancetrack gemaakt voor de Holy Grail Trance area. El Mundo & Satori, artiesten die in de Techhouse area staan, hebben voor deze Excalibur stage, het heerlijke groovy “Gotta Help” geschreven in samenwerking met Kid Culture. En voor de Hardstyle area, The Dark Castle, is Chain Reaction met een ware Dark Ages Hardstyletrack op de proppen gekomen. De Anthems worden o.a. verwerkt in de prachtige eindshow die dit jaar voor het eerst op Emporium wordt gehouden.

Klik hieronder op de links om de vier verschillende anthems te beluisteren…..
- Sidney Samson – Emporium 2010 Anthem – Fill u up
- Marc Simz & Aerofoil – Knights Templar
- El Mundo & Satori ft. Kid Culture – Gotta Help
- Chain Reaction – The Dark Ages

Emporium CD
In samenwerking met Rodeo Music en Spinnin Records zullen er dit jaar twee Emporium verzamel CD’s uitkomen.
Dubbel CD 1 “The White Castle” met de beste House van nu gemixed door rising star Nicky Romero en de dikste Techhouse gemixt door local Hero’s El Mundo & Satori.
Dubbel CD 2 “The Dark Castle” met de lekkerste hardstyle gemixed door Chain Reaction en een stevige hardcore CD gemixed door Nitrogenetics. De Emporium CD’s zijn vanaf 20 mei te koop bij Free Record Shop, I-Tunes en Bol.com. Uiteraard zijn de CD’s op de dag zelf ook op het terrein te koop.

Emporium kaartverkoop gaat erg hard
Emporium nu al uitverkocht!? Nee dat nog niet. Maar de kaartverkoop gaat weer erg hard en zelfs nog harder dan vorig jaar toen Emporium enkele weken van te voren uitverkocht was. En dat is ook niet zo raar na het succes van vorig jaar, de mooie line-up, een extra stage, het spannende thema en natuurlijk het lekkere weer in het vooruitzicht op het prachtige terrein van de Berendonck. Koop dus snel je kaartje want Emporium gaat ook dit jaar weer dik uitverkocht raken.

Kaarten kosten € 45,- (ex fee) en zijn makkelijk online te koop op www.Matrixx.nl en www.emporiumfestival.nl of fysiek te koop bij alle Primera vestigingen in Nederland. VIP-kaarten kosten € 75,- (ex fee).

More info is coming soon…Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-05-2010 om 10:09 door Khadber | Translate:

Reacties (7)

Plaats reactie
Odyssee 04-05-2010 @ 10:44:45

Interview met DBSTF:

• What are your expectations of this year’s Emporium Festival?

Emporium is going to be A MA ZING! We are the closingact, and we are going to make it a closing set not to forget! Expect everything, and you will not be dissapointed! Hope to see you all there!

stefaneke 04-05-2010 @ 10:53:41

Fuck the Noisecontrolers draaien :P Haleej!

Stokbrood 04-05-2010 @ 11:40:39

bij de afsluiting lekker bij de Crookers staan dan maar :)

joshua 04-05-2010 @ 12:37:41

dit gaat echt een knal feest worden!! dbstf als afsluiter is wat minder, zeker als je kijkt naar de andere artiesten bij the dark castle. maar dan maar bij crookers los.

en die eindshow!? wordt dat net als bij decibel dat alle stages eerder stoppen en dat iedereen dan naar de main gaat.

ben benieuwd! ik heb er iig heel veel zin in! als het weer maar goed is (a)

Ravenwood 04-05-2010 @ 18:18:13

wat een gay anthem van s. samson…

sjenmg 05-05-2010 @ 19:24:37

Misschien wel met opzet dbst als laatst zodat we alle vette acts kunnen zien omdat waarschijnlijk toch veel naar de crookers gaan kijken.

waal harskamp 07-05-2010 @ 22:29:19

hahaha hou tog op met je crookers het is geen sensation gay. gewoon volgas naar de TOWER OF TORTURE!
jammer dat partyraiser niet komt maar word een top feest!! jullie veel plezier aan de overkant..
mazzel

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook