Emporium 2012: Laatste informatie

Zaterdag is het zover. Het eerste echte grote festival van het seizoen gaat van start, Emporium- de Gouden Eeuw. Door het lekkere weer loopt de opbouw van de prachtige stages als Paleis op de Dam en de Vliegende Hollander voorspoedig. De weersvooruitzichting voor zaterdag zijn top. Zonnetje, onbewolkt en 23  graden. Beter kan haast niet. Hieronder een opsomming met laatste info.

Mooi weer info
Het wordt dus prachtig weer zaterdag!  Zwemmen is helaas niet toegestaan in verband met de veiligheid. Pootje baden mag wel. De reddingsbrigade zal hier op toezien. Zonnebrand mag alleen in een gesealde ongeopende verpakking mee naar binnen. Er is zonnebrand te koop bij diverse kraampjes. Het koelt ’s-avonds af naar 10 graden. Zorg dus voor een extra trui, vest  of jas zodat je niet onderkoeld naar huis hoeft. Er zijn voldoende kluisjes aanwezig.

Pendelbussen en parkeren
Er kan geparkeerd worden op diverse weilanden om de Berendonck heen. Volg de borden. Treinreizigers stappen uit op station Dukenburg. Hier rijden de hele dag pendelbussen van en naar de Berendonck. De laatste stoptrein richting Den Bosch vertrekt om 00.28 uur. Op het station hangen extra NS informatieborden over de laatste vertrektijden.

Wat mag wel en niet mee naar binnen?
Het meenemen van eten en drinken is verboden.  Zonnebrand en deodorant mag alleen mee naar binnen in de originele gesloten en gesealde verpakking.  Wegwerpcamera’s en fototoestellen mogen wel meenaar binnen. Op het gebied van drugs geldt een zero-tolerance beleid.

Munten en geld
Op het terrein staan muntenautomaten waar met PIN of contant geld betaald kan worden. Let op:  er kan geen cash geld gepind worden op het terrein! Munten zijn niet inwisselbaar voor geld en alleen geldig tijdens het evenement.

Time-table en App
Bij de entree worden er time-table boekjes uitgedeeld. Download hier alvast de App voor iOS en Android en stel je persoonlijke time-table samen.

Emporium 2012 CD’s van Jochen Miller en Frontliner
Het Emporium anthem Leap of Faith van Jochen Miller is deze hele week dancesmash op Radio 538. De twee Empoirum mix CD’s van Jochen Miller en Frontliner zijn te downloaden op i-tunes. Op het terrein zelf zijn de CD’s ook te koop.

Oost West Emporium Best
De spreukenactie op Facebook en Twitter was een groot succes. Honderden leuke, gekke en originele Oud-Hollandse spreuken werden ingestuurd. De winnaars zijn inmiddels bekend. Verspreid over het hele terrein zullen deze spreuken op Delfts Blauwe bordjes hangen. Zoek je eigen spreuk!

Sold-Out meter en tickets
De laatste Emporium kaarten worden nu verkocht. De Sold-out-meter staat op 98%. Er zal dus geen deurverkoop zijn. Volg hier de Sold-Out meter op Facebook.

Overige informatie
Kijk op www.emporium.nl voor alle laatste en extra info. Houdt twitter #EMP12 In de gaten voor de laatste Emporium roddels. Organisator Matrixx wenst iedereen een fantastische dag toe!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-05-2012 om 14:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook