Emporium 2012: “Oost, West… Emporium best”

Het lijkt nog ver weg, maar het festivalseizoen staat alweer voor de deur. Het aftellen is begonnen, want Emporium vindt al over minder dan 40 dagen plaats. Alle voorbereidingen zijn in volle gang om er weer een unieke editie van te maken. Emporium gaat dit keer terug in de glorietijd van het Nederland in de Gouden Eeuw.

YouTube Preview Image

Anthems door Jochen Miller en Frontliner
Met gepaste trots presenteert Emporium haar anthems voor 2012. Dit jaar de eer aan Jochen Miller en Frontliner. Zij tekenen ook voor het mixwerk van het speciale Emporium album. Meer informatie daarover volgt binnenkort.

Jochen Miller – Leap of Faith (Emporium 2012 Official Anthem)

Frontliner – Never Come Down (Emporium 2012 Official Anthem)
YouTube Preview Image

Je eigen spreuk op een Delfts Blauw tegeltje
“Oost, West, Emporium best“, ”Spreken is zilver, Emporium is goud”. Wie kent ze niet, de Oud Hollandse spreuken. Iedereen heeft wel een lijfspreuk of kent een mooie of grappige zin die hen altijd zal bijblijven.
Plaats je favoriete spreuk op Facebook of Twitter en begin met een Emporium tag of hashtag #EMP12. Het mogen gekke, leuke, rare, spannende, bekende of onbekende spreuken zijn. Alle ingestuurde (acceptabele) spreuken zullen verspreid over het festivalterrein van Emporium komen te hangen. De vijf beste spreuken ontvangen daarnaast ook nog een lading munten, zodat ze de hele dag gratis kunnen eten en drinken.

Tickets
De kaartverkoop gaat weer hard. Ook dit jaar zal Emporium ruim van te voren uitverkocht zijn. Koop je tickets op www.emporium.nl of bij alle Primera winkels in Nederland. Normale kaarten kosten €53,- (ex fee). VIP kaarten zijn voor €75,- (ex fee) verkrijgbaar.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-04-2012 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Bezemsteel 21-04-2012 @ 15:50:28

sinds wanneer maakt jochen miller dit soort bagger tracks dan? >.<

Hunt 21-04-2012 @ 20:51:29

@Bezemsteel: Als ik zijn set van vorig jaar vergelijk met het anthem, dan is hij flink achteruit gegaan.

Vind beide anthems wat tegenvallen, maar dat er zorgt er niet voor dat ik er minder zin door krijg ^^

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook