Emporium – The Land of the Rising Sun – 30 mei 2015

Matrixx presenteert met trots het thema van Emporium 2015: The Land of the Rising Sun. Op zaterdag 30 mei zal het jaarlijks uitverkochte dance festival op de Berendonck te Wijchen volledig in Japanse stijl worden gegoten.

Een decennium lang staat Emporium Festival bekend om haar prachtige decors, unieke beleving en grote diversiteit. De rijke Japanse cultuur leent zich bij uitstek voor een prachtige nieuwe Emporium 2015 editie.

Op zaterdag 30 mei heten mooie en gastvrije Geisha’s iedereen welkom op De Berendonck. Robuuste Samurai’s houden de kwade demonen buiten de poorten van het rijk. Emporium – The Land of the Rising Sun gaat om de schoonheid van het oude Japan en de culturele rijkdom van het nieuwe. Alle kleur, prachtige bloesem, typisch Japanse bouwwerken, fantastische show en natuurlijk de allerbeste en grootste diversiteit aan dance verdeeld over 9 stages zullen Emporium gelijktijdig met de rijzende zon tot een hoogtepunt brengen.

YouTube Preview Image

Matrixx houdt dezelfde kaart en muntprijzen aan als in 2014. Tickets kosten €55,- (ex fee) en zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland of online via Paylogic op op www.emporium.nl en www.matrixx.nl.  Busreizen vanuit heel Nederland zijn te bestellen op Event Travel.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-02-2015 om 23:13 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook