Endymion meets “Heart for Hardcore” in Huizen

Op zaterdag 3 Maart keert ‘hardcore’ eindelijk weer terug in Huizen. Na de Warm-Up, is het tijd voor de allereerste editie van het nieuwe concept: “Heart for Hardcore”. Heart for Hard presenteert dit evenement in samenwerking met “Club Oscars”, het voormalige:  ”Club S7ven”. In deze eerste editie heeft de organisatie niemand minder dan de mannen van “Endymion” uitgenodigd om de boel op stelten te zetten. Endymion heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig, want met het gloednieuwe album “Three”, optredens over de hele wereld en een fanbase waar je U tegen mag zeggen, heeft dit trio zich in de wel bewezen in de hardcore scene.

Uiteraard is er ook ruimte in de lineup om nieuwe talenten en resident DJ’s de kans te geven om zich te laten horen op deze editie van “Heart for Hardcore”. Een van die talenten is Synthax. Deze DJ/Producer heeft recent een release uitgebracht bij Neophyte’s Records’s sublabel: ‘Adrenaline Tracks’;. Het gaat hierom over de track: “A New Future”, een productie van Synthax samen met Prankster . Ook als DJ is hij nu druk bezig om zich verder te ontwikkelen, dus genoeg reden om Synthax op ‘Heart for Hardcore’ zijn kunsten te laten vertonen.  Heart for Hard & Fear FM residents als: Krauser, Kings, Sci-Fi & Sapphire, zullen garant staan voor een complete avond chaos. Wellicht ken je een paar van deze talenten al van vorige “Heart for Hard” evenementen, of de Heart for Hardcore podcasts, die wekelijks worden uitgezonden op Fear.FM. Om je een indruk te geven heeft de organisatie een livepodcast mix beschikbaar gesteld zodat je de sfeer alvast kan proeven:

Sci-Fi met Heart for Hardcore Episode 3
http://soundcloud.com/heartforhardcore

De entree voor deze avond bedraagt slechts € 5,-. En voor de vrouwen is de entree zelfs gratis! Zaterdag 3 Maart 2012 om 22:00 uur gaat in Club Oscars, in het midden van ons land, het dak eraf! Tickets zijn alleen verkrijgbaar aan de deur.

Meer informatie:
facebook.com/heartforhardVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-02-2012 om 23:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook