Equalized – Hot Pinkster Vibes: Timetable, trailer en laatste info

Zaterdag 26 mei 2012 zal Discotheek Stuivezandwederom een compleet gekkenhuis worden. Deze avond zal geheel in het teken van Freestyle staan. Alles kan en alles mag! Van nieuwe hits tot gouwe ouwe knallers! Wie kent ze niet de klassiekers van Darkraver, Furax, Charly Lownoise & Mental Theo, Paul Elstak en nog veel meer, we hebben ze in die tijd allemaal meegezongen en hard ook!

Voor deze editie van Equalizedis natuurlijk weer een zooitje ongeregeld bijeen gesprokkeld. Deze DJ’s weten als geen ander hoe ze de boel op zijn kop moeten zetten en ook nu zal het ongetwijfeld weer een dolle boel worden.

De avond zal afgetrapt worden door mister Equalized himself -> Scurenzio. Hij zal ervoor zorgen dat de boel flink opgewarmd is voordat Genius de decks over zal pakken om alles nog eens extra aan te dikken. Na Dj Genius zal niemand minder dan DJ Bjorno, also known as the Godfather of THE SITE, de beste platen uit die tijd ten gehore brengen. Hierna zal de legendarische franse Big Orgus held Furax zijn grootse hits aan u presenteren. Deze knotsgekke fransman zal worden opgevolgd door een nog knotsgekkere artiest. Mr Bacardi, beter bekend als The Darkraver , zal u wederom laten zien waarom hij één van DE grootste pioniers in de harde scene is met zijn bekende Darkraverstyle ! Mochten jullie dit overleven, dan zal een andere legende uit Wuustwezel de boel verder afbreken. The man from Club X, DJ Yves, zal u weer terug in de tijd nemen en de voetjes van de vloer doen halen. Tot slot zal Joe Rascal, de grootste allrounder uit de regio, Discotheek Stuivezand met de grond gelijk maken met de beste retro, jump, classics en oldschool !

Timetable
21.00-22.00 Scurenzio
22.00-23.00 Genius
23.00-00.00 Bjorno
00.00-01.00 Furax
01.00-02.00 Darkraver
02.00-03.00 Yves
03.00-04.00 JoeRascal

Deze artiesten zullen worden bijgestaan door sexy danseressen en hete candy girls!

Trailer
Bekijk hier de officiële trailer van Equalized – Hot Pinkster Vibes ! om alvast lekker in de stemming te komen.
YouTube Preview Image

Foto`s
Er zal deze avond een fotograaf van Partyflock aanwezig zijn. So dress to impress!

Locatie
Discotheek Stuivezand is goed bereikbaar en heeft een grote parking waar u gemakkelijk en GRATIS kunt parkeren

Toegangsbeleid
De minimale leeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Het is daarom verstandig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat je
niet het risico loopt om geweigerd te worden. Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Tickets
Kaarten zijn enkel aan de deur te verkrijgen voor slechts € 10,-euro.

Voor overige informatie kunt u terecht op de volgende website : www.Stuivezand.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-05-2012 om 22:02 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook