Equalized – The X-Mas Edition: Line-up en informatie

Op kerstavond naar de kerk, een vervroegd kerstdiner of met een rustig avondje je welverdiende kerstvakantie inzetten? Dat kan. Of niet natuurlijk! Na het grandioos succes van vorig jaar is Equalized – The X-Mas Edition weer terug op 1e kerstdag. Zondag 25 december in Discotheek Stuivezand te Zundert is het tijd voor wederom een speciale X-Mas edition van Equalized !

Deze X-Mas Edition van Equalized zal geheel in het teken van Freestyle staan.
Hoe kan je Kerst nou beter beginnen dan met de lekkerste platen op het gebied van oldschool, early rave, hardcore classics en jump!

Hiervoor is natuurlijk een zooitje ongeregeld bijeen gesprokkeld. Deze DJ’s weten hoe ze de boel op zijn kop kunnen zetten en ook nu zal het ongetwijfeld ook weer een dolle boel worden.

Line up:
Rob & MC Joe
Yves
Ruthless
Francois
Joe Rascal
Dr Phunk
Bjorno

Tevens is er voor de liefhebber ook nog een 2e Area, Hier kun je genieten van de beste RnB Dance en Top 40 Hits met de dj’s Glenn en Visual-J.

Equalized – The X-Mas Edition zal deze kerst een extra dimensie geven en is dus bij uitstek HET feest voor de echte partyliefhebbers die graag op hun eigen manier een kerstfeestje willen vieren! Deze extra harde en speciale X-Mas Edition van Equalized zal tot de vroege uurtjes doorgaan.

Discotheek Stuivezand is goed bereikbaar en heeft een grote parking waar u gemakkelijk kunt parkeren.
Kaarten zijn enkel aan de deur te verkrijgen voor slechts € 10,-euro.

Equalized – The X-Mas Edition zal jou een onvergetelijke kerst bezorgen !

Kortom ga op zoek naar je kerstmuts, want die mag natuurlijk niet ontbreken deze avond.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-11-2011 om 21:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook