Equanimity & AmenianBoy in Heart for Hardstyle 63

Aankomende Maandag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle. Sinds kort is het volledige resident team bekend gemaakt met daarin ook de nieuwe Heart for Hardstyle en H4H Records residents. In de komende weken zul je meer te horen krijgen over deze residents. Daarnaast zullen er ook weer nieuwe guestmixes bekend gemaakt worden. Maandag 18 Maart kun je luisteren naar een uitzending met de Zweedse artiest Equanimity en resident ArmenianBoy.

Maandag staat er weer een nieuwe episode van Heart for Hardstyle in de planning. In het eerste uur maken we kennis met de Zweedse artiest: Equanimity. Deze nieuwe aanwinst van het residentieteam ken je misschien van zijn eerdere project “Lunaticz” samen met Casper(Lunatic) waarmee hij afgelopen jaar de remixcontest van “Zatox – Creation” gewonnen had. Maandag zal hij voor het eerst zijn solo mix laten horen. Een van zijn aankomende releases is zijn track samen met Blacklite: “Autumn”. Daarnaast hoor je zijn laatste werk in deze nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle. In het tweede uur zal resident ArmenianBoy de show afsluiten. Twee maanden terug kwam hij met zijn release “Legion” op Hexablast Records. Hij zal weer zorgen voor een stevige afsluiter van de show!

Maandag 18 Maart 2013
20:00 – 21:00 Equanimity
21:00 – 22:00 ArmenianBoy

Uitzending gemist?
Heb je één van de Heart for Hardstyle guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het Heart for Hard Youtube kanaal. Naast dit ‘hardstyle geweld’ is er ook een kans om deel uit te maken van “The Heart”. Laat een bericht achter over Heart for Hardstyle of je passie voor Hardstyle op de “Heart for Hard” Facebook, Twitter of Website. Verschillende berichten worden uitgekozen en zul je terugzien in de Heart for Hardstyle episodes op Youtube! Onder deze inzendingen zullen ook regelmatig, goodies worden verloot. Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op Facebook: http://facebook.com/heartforhard & http://www.heartforhardstyle.com.

Vorige week in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-03-2013 om 22:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook