Euphoria – Holland vs Italy: De line-up

Op zaterdag 11 mei vindt er een nieuwe editie van het clubconcept Euphoria plaats in Central studios te Utrecht. Dit is het hardstyle-concept van b2s met een intiemere setting. Tijdens de eerste uitverkochte editie dit jaar werd een podium gegeven aan zowel Nederlandse als Australische hardstyle helden, maar tijdens deze editie zullen verschillende vooraanstaande Nederlandse en Italiaanse artiesten hun euforische hardstyle sounds laten horen.

Check de trailer hier:
YouTube Preview Image

Line-up
Psyko Punkz
Zatox
Ran-D
The R3belz
Scope DJ
Tatanka
E-Force
Stephanie
Jack of Sound
Atom
Inner Heat
Hosted by MC Renegade & MC Villain

Op Euphoria krijgen nieuwe artiesten de kans om hardstyle fans te laten zien uit welk hout ze gesneden zijn. Deze editie zullen Atom en Inner Heat de eer krijgen zich van hun beste kant te laten zien. Atom heeft met zijn enorm jonge leeftijd van 18 jaar recent een platencontract getekend bij Zatox’ nieuwe label ‘Unite’. Zatox timmert hiermee vrolijk verder aan de weg naar nog meer succes. Inner Heat komt met zijn frisse blik de Nederlandse kant versterken, heeft getekend bij Dirty Workz en is goed op weg om een bekende naam te worden.

Daarnaast kunnen we uiteraard ook een aantal gevestigde namen verwachten. Zo zijn Psyko Punkz, Zatox, Ran-D, Scope DJ, Tatanka en het Italiaanse pronkstuk Stephanie tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Italiaanse hardstyle scene. Dit wordt natuurlijk aangevuld door een nieuwe generatie hardstyle helden zoals The R3belz en E-Force, die zich in korte tijd hebben weten op te werken tot gevestigde namen.

Meer informatie over Euphoria vind je op de speciale website: www.b2s.nl/euphoria. Tickets zijn vanaf zaterdag 16 maart verkrijgbaar via http://euphoria.tickets.b2s.nl. De eerste editie van Euphoria dit jaar was volledig uitverkocht, dus zorg ervoor dat je op tijd bent met het aanschaffen van tickets!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-03-2013 om 13:52 door Khadber | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
back2daparty 12-03-2013 @ 13:20:19

Vet concept!

En met Ran-D, The R3bels, Tatanka, E-Force & Jack of Sound toch een serieuse optie :)

BuzzLightyear 12-03-2013 @ 19:02:05

Leuk concept maar de line-up is -op Jack Of Sound na- weer ontzettend standaard.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook