Euphoria keert ook in 2013 terug in de 013 Tilburg

Op 12 januari zal het hardstyle evenement Euphoria traditioneel de 013 Tilburg vullen met de vetste beats. Verschillende nationale en internationale grootheden binnen de scene en getalenteerde nieuwkomers komen tot in de kleine uurtjes hun sound ten gehore brengen.

Bekijk hier de trailer:
YouTube Preview Image

Deze editie zullen er wederom twee area’s zijn waar je non-stop los kunt gaan op de dikste tracks. Area 1 staat garant voor een nacht vol euforische hardstyle gebracht door vele grote namen. Frontliner is muzikaal de uitschieter van het moment met zijn tracks als ‘Symbols’ en ‘The Melodyman’. Ook Adaro is één van de grootste revelaties van 2012 met zijn kenmerkende sound. Waverider is een artiest die binnen korte tijd veel bekende, euforische tracks heeft gereleased bij Gold Records. Een andere veelbelovende nieuwkomer is Atmozfears, dit jonge talent is tegenwoordig vaak met Wildstylez in de studio te vinden. En ‘last but not least’ een DJ duo dat momenteel op ieder groot evenement is terug te vinden: Psyko Punkz! Uiteraard zal deze area gehost worden door niemand minder dan MC Villain.

Ergens ver weg, in een land ‘down under’, neemt de harddance-scene steeds grotere vormen aan. Australië doet met DJ’s en producers als Toneshifterz, Nitrouz, Code Black, Audiofreq en Delete niet onder voor andere landen. Deze nieuwe artiesten laten zich continu van hun beste kant zien binnen de Nederlandse dance-scene en hebben hun land daarmee op de kaart gezet en de scene voorgoed veranderd. Met hun eigen, unieke sound brengen ze verfrissing en zoals ze het zelf zeggen ‘the Aussie spirit’ naar deze editie van Euphoria in hun eigen, Australische area 2!

Euphoria Stage
Frontliner
Adaro
Waverider
Atmozfears
Psyko Punkz
MC Villain

Australian stage
Toneshifterz
Nitrouz
Code Black
Audiofreq
Delete

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 24 november om 13:00 via b2s.nl. Zorg dat je er snel bij bent zodat je zeker bent van een ticket, Euphoria verkoopt namelijk altijd uit.

Bekijk voor meer info de speciale Euphoria website.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-11-2012 om 11:21 door Khadber | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
populous 26-11-2012 @ 16:38:57

Chille line-up

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook