Euphoria op 13 oktober in de 013 Tilburg

Zoals ieder jaar vind er een spetterende editie van Euphoria plaats na de zomer in thuisbasis de 013 in Tilburg. Deze locatie past perfect bij de gedachte achter Euphoria omdat er ondanks de grootte een intiem evenement neergezet wordt. Je kunt er, verdeeld over twee area’s, genieten van de beste DJ’s van het moment in combinatie met de grote talenten van de toekomst op het gebied van 100% pure hardstyle. Het belooft een magische nacht te worden waarbij je geen seconde stil kunt blijven staan.

Bekijk hier de trailer:
YouTube Preview Image

Deze editie zal zoals vanouds in het teken staan van de melodieuze hardstyle sound, met een rauw randje als afsluiting van de nacht. In de Euphoria stage staan vele grote namen, denk aan Brennan Heart en Wildstylez die ook samen veel hits hebben gemaakt als ‘Lose my mind’ en ‘Reputation Game’. F8trix is een nieuwe producer die ontdekt is door D-Block & S-te-Fan en vanzelfsprekend released bij Scantraxx sublabel Evolutionz. De Australische Nitrouz kent iedereen wel als de stem van b2s radio tijdens Hard Bass en Decibel. Als rauwe afsluiter zal de initiator van Raw hardstyle, Crypsis weer eens zijn opwachting maken op Euphoria. Deze artiesten staan zeker garant voor de dikste beats onder begeleiding van de vertrouwde stem van MC Villain.

De tweede zaal wordt gehost door The Magic Show waar de bezoekers verrast gaan worden met de beste nieuwe tracks en een beetje nostalgie. Michel Lacroix, oprichter van The Magic Show kijkt er erg naar uit. ‘De luisteraars van The Magic Show zijn een soort community, op evenementen is er altijd een groot samenhorigheidsgevoel.’ De programmering is niet mis, er zullen vele verschillende stijlen te horen zijn. Tartaros is met zijn Raw sound het gezicht van The Magic Show. Iemand die dat ook zeker mag zeggen is Adaro, hij had zowel zijn eerste set als zijn eerste optreden op een festival bij The Magic Show. Submotion, de nieuwste aanwinst van The Magic Show, heeft volgens Michel de X-factor, een unieke uitstraling en een eigenzinnige stijl. ‘Dat er tegenwoordig meer melodie te horen is bij The Magic Show komt door Juized, hij past ook perfect bij Euphoria.’ The Geminizers beloven het laatste uur een energieke en spetterende set neer te zetten die je zeker niet mag missen.

Euphoria stage
Wildstylez
Crypsis
Brennan Heart
Nitrouz
F8trix
MC Villain

The Magic Show stage
Adaro
Juized
Tartaros
The Geminizers
Submotion
MC Shizzler

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 11 augustus om 13:00 via b2s.­nl. Zorg dat je er snel bij bent zodat je zeker bent van een ticket, Euphoria verkoopt namelijk altijd uit.

Bekijk de speciale Euphoria website hier.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-08-2012 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
sjeeks 06-08-2012 @ 13:21:55

ga maar weer wat extra werken om ook deze in oktober te kunnen pakken!

Wildstylerz 06-08-2012 @ 13:34:05

ja heel euforish:”)

The Skribbler 06-08-2012 @ 20:51:24

Hmm… line up maakt het wel behoorlijk interessant! Gemenizers afsluiten (l)

Khadber 06-08-2012 @ 20:57:17

Goed geregeld! En dit keer in oktober! Dat komt voor mij veel beter uit!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook