Extreme Mansion: Line-up en informatie

Op vrijdag 2 maart is het weer zo ver, hardstyle is eindelijk weer terug in Rhenen. Het is alweer 7 jaar geleden dat er echt voor het laatst geknald werd met hardere dance muziek in Rhenen. Daarom wordt er gelijk groots uitgepakt door Dance Villa met het concept Extreme Mansion, in Club Bollee Rhenen. Tijdens deze avond zullen een aantal tot de top behorende artiesten, samen met toekomstig talent Club Bollee van zijn grondvesten laten trillen.

De grote headliner van de avond zal zijn Wildstylez, met zijn 80e positie in de DJ MAG top 100 een grote naam in de scene. Met hits als Lose my mind (ft. Brennan Heart), Back 2 Basics & Stardust (ft. Noisecontrollers) zal hij de avond in goede sferen leiden. Met optredens in het verleden op Qlimax, Q-base & Hard Bass moet het helemaal goed komen!

Ook erg ‘hot’ in de scene zijn Alpha2 , de meest ervaren in de line-up mag gezegd worden. Met meer dan tien jaar ervaring. Deze heren beheren een eigen label onder Scantraxx, genaamd A2 Records. In 2011 hebben zij het Album ‘Unleashed’ uitgebracht. Naast het album hebben zij recentelijk ook remixes gemaakt voor Tonight van Headhunterz, Wildstylez en Noisecontrollers en voor Feel The Rhythm van Psyko punkz.

De 3e knaller van de avond is Adaro, bekend van de grootse Gunz for Hire act en is ook afkomstig van het A2 records label. Buiten Gunz for Hire is hij natuurlijk ook bekend van zijn samenwerkingen met Ran-d zoals Under Attack, maar ook van solo tracks als Haunter of the Dark en No Time To Sleep. Adaro heeft al op verschillende grote podia gestaan zoals Qlimax in 2011. Met Een overdosis aan bruut geweld gaan alle remmen los!

Kevin Kaos, afkomstig van het bekende Hardcopy label van Deepack, staat bekend om het harde beuken en zijn energieke sets. Met al een aantal releases op Hardcopy en optredens op grote podia zoals Defqon.1, Decibel en The Qontinent is het zeker een act om niet te missen!

De mannen van Raw inc. zullen de avond openen. Ze draaien nog niet zo lang mee in de scene, maar met optredens als Fuze Outdoor en Nuclear Hardstylez achter hun naam zijn ze natuurlijk niet onbekend met de dj-wereld. Deze talenten zullen uiteraard wat nieuwe dingen van hun laten horen.

De avond zal gehost worden door MC Renegade, natuurlijk bekend van zijn liveact met de Noisecontrollers en optredens op diverse grote podia.

Tickets:
Voorverkoop: €15,-
Deurverkoop: €17,50
Paylogic.nl

Lineup:
Wildstylez
Alpha2
Adaro
Kevin Kaos
Raw Inc.

Duur:
22:00 – 03:30

Locatie:
Club Bollee te Rhenen

Minimum leeftijd:
18 jaarVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-01-2012 om 19:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
Ruubiie 27-01-2012 @ 20:45:46

aanwezig! :D

RickMeijer 27-01-2012 @ 21:31:51

nieuw concept en lekker dichtbij!

Laten we het hier eens even flink op zijn kop gaan zetten! of niet ruben?(A)

San Marco 28-01-2012 @ 00:37:01

Aanwezig!

RickMeijer 28-01-2012 @ 12:00:09

Ook de San van de Marco is weer aanwezig!

Ruubiie 28-01-2012 @ 19:54:15

jazekah rickert, aanwezig (Y)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook