Extreme Mansion naar maanden weer terug in Rhenen

Op zaterdag 5 oktober is het weer zo ver, na een paar stille maanden keert Extreme Mansion terug met een derde editie. Inmiddels staat Extreme Mansion als een huis in Rhenen en omgeving. De vorige twee edities zijn succesvol verlopen met artiesten als Wildstylez, Alpha2, Ran-D en Audiofreq.

Dancevilla Entertainment brengt deze editie weer grote namen naar Rhenen. Deepack, Josh & Wesz, Kevin Kaos en Dutch Master zullen de vloer doen trillen. Aangevuld met de resident-djs, Shockwave en de winnaars van de afgelopen DJ Contest, Refluxed, zal dit een avond worden om niet te vergeten.

Line-up
Deepack
Josh & Wesz
Dutch Master b2b Shockwave
Shockwave
Refluxed
Hosted by MC Omen

De voorverkoop is alweer in volle gang. Bestel je tickets dus snel voor deze editie! Kaarten zijn verkrijgbaar via de bekende voorverkoopadressen Restaurant Cunera en Edwin & Janet te Rhenen of online via www.dancevilla.nl, www.bollee.nl of direct via deze link.

Het zal zeker weer een knallende editie worden. Hopelijk ziet de organisatie jullie Zaterdag 5 Oktober in Club bollee bij weer een nieuwe editie van Extreme Mansion! Om volledig op de hoogte te blijven over de laatste, nieuwtjes, winacties en tickets: volg dan Facebook & Twitter.

Om alvast in de stemming te komen de aftermovie van vorig jaar!
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 29-09-2013 om 19:25 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook