Fatal inc. & Armenian Boy in Heart for Hardstyle 45

Aanstaande Maandag, presenteren Heart for Hard en Fear.FM weer een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle. Vorige week kon je nog meeluisteren naar aflevering 44 met “Udex” en “Binary”. Maandag 5 November zullen Heart for Hard en FearFM een volledige aflevering toewijden aan de residents. Vanaf 12 November zullen er ook weer nieuwe exclusieve guests uitgenodigd worden. Deze Maandag kun je luisteren naar een 2-urige show van 20:00 tot 22:00(GMT+1), waarin: “Fatal inc.” en “Armenian Boy” een guestmix zullen draaien bij h4h.fm en fear.fm.

In het eerste uur zal Fatal inc, aflevering 45 van de Heart for Hardstyle serie starten. In dit uur zullen verschillende residents het woord doen. Hiernaast heeft hij in de afgelopen week een oproep gedaan aan talentvolle producers om een eigen productie op te sturen. Deze productie maakt dan een kans om in de uitzending te verschijnen. Uit de vele inzendingen heeft hij een keuze gemaakt en “Proto Bytez” heeft gewonnen. Naast de mix van Fatal inc, kun je luisteren naar een mix van Armenian Boy. Deze artiest zul je misschien kennen van optredens op “Fantasy Island Festival”, “Fusion of Dance Festival” of “Freshtival”. Armenianboy staat voornamelijk bekend om zijn draaikunsten. Hiernaast heeft hij een release samen met Lisboa-X op Hexablast Records staan genaamd: “Jewel”. Armenian Boy zal zorgen voor een rauwe afsluiting van deze aflevering.

Maandag 5 November 2012
H4H & Fear.fm Harder
20:00 – 21:00 Fatal inc.
21:00 – 22:00 Armenian Boy

Maandag 5 November kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm en www.fear.fm. (Harder).

Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Uitzending gemist?
Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er ook elke Woensdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones, om 11:00 s’ochtends. (na de Theracords show). Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op facebook.

Vorige week in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-11-2012 om 19:58 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook