Fear.FM presents Phobia op 18 Juli 2009 in Zalinaz Etten-Leur

Ben je bang voor de dingen die je niet kunt begrijpen? Bang voor het onbekende, bang voor je ergste nachtmerrie? Durf jij je Fear the overwinnen? Durf jij je Phobia onder ogen te zien?

Op zaterdag 18 juli verbouwt Fear.FM de Zalinaz in Etten-Leur tot jouw Phobia Clinic. Verschillende doktors zullen je helpen strijden om jouw Phobia te overwinnen.

Dozer, is één van de leading hosts van de bekende 2-dangerous show. Deze doktor van het Superplastik label staat garant voor een knallend feest en zal je helpen je Phobia onder ogen te zien. Deze doctor heeft al een hele Legacy opgebouwd, waardoor hij de ideale doctor is om na je ergste Phobia’s te kunnen Relaxen

Activator, behandeld zijn cliënten slechts met één therapie. De “Authentic Style” methode werpt in de laatste maanden zijn vruchten af voor garant succes. Zijn rustgevende Lullaby-threatment is uitermate effecties tegen de zogenoemde Fear of the Dark Phobia.

The Pitcher, staat naast zijn producties ook bekend om zijn denderende uitspraken tijdens de beruchte ‘truc van Luc’ . Zijn spreuken zijn zo effectief dat zelfs de meest extreme Phobia er niet tegen bestand zijn. Eén welbekende uitspraak van Doktor The Pitcher, “I just can’t stop it”, is een van de redenen waardoor hij altijd in Control is.

Buiten deze doktors zullen er ook een aantal local doktors aanwezig zijn. Na je te melden bij receptionist MC Axys zullen de volgende doktors voor je klaar staan:
Silvio Aquila & T1 – Traditionele medicatie
Mind Illusion & Nefarious Force – Fysiek Vooronderzoek
Spana & Regnum – Psychisch Vooronderzoek
DizZorder – Assistent Dozer
Solar & Milito – Nazorg

YouTube Preview Image

Op deze avond zal de Phobia Clinic Fear.FM voor de eerste maal zijn intrede doen in de Zalinaz. In samenwerking met multar.nl zal deze locatie omgebouwd worden tot een clinic welke je nooit meer zal vergeten. Met wat extra licht en geluid en een uniek decor zal dit een avond worden die je nooit meer zal vergeten….

What to do when fear is not just a fear anymore….?
What to do when no checkbox of any diagnose list can be checked……….?

What to do when FEAR becomes PHOBIA?

Phobia

Voor meer informatie:
Fear.FM
PartyflockVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-07-2009 om 21:05 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Dominator 06-07-2009 @ 01:10:02

haha vet jordy, dat je dit ook ff op hardtraxx plaatst.
ben nu ondertusse al wat bezig met fearfm.

en heb natuurlijk met de 2dangerous show gastenlijst plaatsen gewonne voor dit feest :D

dus gaat zoiezo knallen ^^

Pim 06-07-2009 @ 08:49:51

Wordt een goei feeske :D

Dj Skitzo 06-07-2009 @ 15:31:38

wel grappig om te lezen dat ze er een verhaallijn in aanbrengen inplaats van alleen: deze dj’s komen er en hier word het gehouden nee egt met de doctors en waar ze goed in zijn :P

Frankert 10-07-2009 @ 09:46:58

@ hieboven.. ja dikke onzin :p Maar wel grappig ^^

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook