Feathers Events en Heart for Hard komen met maandelijks concept “Identity” in Highstreet

Vanaf September is het tijd om jouw ware identiteit te laten zien. Feathers Events & Heart for Hard bundelen hun krachten en presenteren: “Identity”. Dit maandelijks concept zal plaatsvinden in discotheek Highstreet te Hoogstraten(België) met een capaciteit voor 2500 feestgangers. Identity is  gericht op twee stages met gevarieërde hardere stylen als (Raw) Hardstyle, Tekstyle en Jump/Classics.   Elke derde vrijdag van de maand, zal de organisatie enkele van de meest prominente artiesten in de harddance scene uitnodigen. Op Vrijdag 20 September staat de eerste editie van “Identity”  in de planning met niemand minder dan Frontliner.

Teaser:
YouTube Preview Image

Naast Frontliner heeft de organisatie nog een aantal andere gezichten uitgenodigd. Denk hierbij aan Dr Phunk(Dirty Workz), Shockerz(Scantraxx), Poolse hardstyle artiest: Regain, Ghost(bekend van Tomorrowland), Teka B(bekend van o.a. Bassleader) en vele anderen. In de voorgaande evenementen van Heart for Hard en Feathers Events heb je misschien al kennis kunnen maken met het thema waarbij entertainment centraal staat. Zo kun je weer een spectaculaire show en de beste dj/live acts verwachten.

Tickets
De voorverkoop van dit evenement is reeds van start gegaan. Ga voor tickets naar de dichtstbijzijnde Free Record Shop in België. Je kunt ze ook aanschaffen op Facebook, h4h.fm/tickets of op de fysieke locatie. Voor de liefhebbers zijn er groepstickets verkrijgbaar. Noteer deze datum in je agenda en zorg dat je op tijd je ticket bemachtigt, want deze party kun je zeker niet missen! Hou de Identity facebook in de gaten voor winacties en meer informatie over het evenement.

Lineup September:
Frontliner
Shockerz
Dr Phunk
Ghost vs Teka B
Regain (PL)
Clock Kid
Jacknoize
Sonic Devastation
Fatal inc.
Face One
Erazer
Lethal Ace
Nivak

facebook.com/heartforhard
facebook.com/identityconceptVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-08-2013 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
93Wesley93 19-08-2013 @ 19:29:42

Knallen gaat het worden! :)

Roebén 21-08-2013 @ 19:20:51

Erazer!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook