Feestelijke editie Mystery Land 2008

Op zaterdag 23 augustus viert het oudste dance-festival van Nederland, Mystery Land, haar 15e verjaardag met een extra feestelijke editie.

Mystery Land biedt dit jaar weer plek aan vertrouwde smaakmakers als All is One, r_AW, Dirty Dutch, Ex Porn Star, GirlsLoveDJs, Rauw, Q-Dance en Stealth Records van Roger Sanchez. Tiësto’s In Search of Sunrise en Flamingo Nights van Fedde Le Grand staan dit jaar voor het eerst op Mystery Land.

Mystery Land 2008Tevens zijn er een aantal andere nieuwe area’ toegevoegd met namen als HEY! (voor het beste op het gebied van minimal techno) en Pussy Lounge. Maar ook is de Eclipse terug met niets anders dan Trance in de allerbreedste zin. Voor het gemak is de techno tent, de grootste overdekte ruimte op het terrein overigens, simpelweg De Techno gedoopt en het Classics-podium staat dit jaar uiteraard volledig in het teken van 15 jaar Mystery Land.

Mystery Land is het enige festival waar liefhebbers van zo’n beetje alle denkbare dance-stromingen aan hun trekken komen. Sinds 1993 wordt alles in het werk gesteld om meer te bieden dan alleen het beste op het gebied van muziek. Het festival-terrein in de gemeente Haarlemmermeer ondergaat voor Mystery Land een metamorfose van prachtig natuurpark tot een fabelachtige en kleurrijke festivallocatie.

Het is onmogelijk om in een dag alles te zien en te beluisteren wat er bij Mystery Land geprogrammeerd staat. Niet dat daar rekening mee gehouden is, want er zijn dit jaar meer artiesten dan ooit geboekt op een ogenschijnlijk ontelbaar aantal podia. Op woensdag 21 mei wordt het volledige Mystery Land programma bekend gemaakt.

De kaartverkoop van deze 15e editie van Mystery Land begint op zaterdag 10 mei via TicketOnline.nl, 0900 – 300 6000 (45 cpm), Free Record Shop, alle filialen van Ticketbox en de bekende voorverkoopadressen. Kaarten kosten 59,50 ex fee. Wegens de vroegtijdig uitverkochte editie van vorig jaar, waarschuwt de organisatie voor websites en particulieren die dure en vooral ook valse kaarten te koop aanbieden.

Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
Mystery Land
Datum: 23 augustus 2008
Tijd: van 11:00 uur tot 23:00 uur
Locatie: Voormalig Floriade terrein, Haarlemmermeer
Tickets: € 59,50 exclusief de verkoopfee vanaf zaterdag 10 mei via TicketOnline.nl, 0900 – 300 6000 (45 cpm), Free Record Shop, alle filialen van Ticketbox en de bekende voorverkoopadressen.
Website: www.mysteryland.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-05-2008 om 09:12 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Opperhoofd 25-05-2009 @ 13:11:06

Zijn er weer Gameboy’s te winnen? ;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook