Festivaart 2012: Het complete dance festival op Hemelvaartsdag

Alles staat in de startblokken om dit festivalseizoen een nieuwe impuls te geven met een nieuwe editie van Festivaart! Op Hemelvaartsdag 17 mei wordt het uitgestrekte terrein van het Dru Park in Ulft omgebouwd tot een subliem dancefestival waar drie dikke stages (deels overdekt) met meer dan 30 artiesten een ongekende Hemelvaartsdag gaan neerzetten. Namen als Ran–D & Adaro, Frequencerz, Zany, Darkraver, Sidney Samson, The Partysquad, Billy The Kit en Skitzofrenix zijn een greep uit de aanvoerders voor Festivaart 2012!

Dit jaar is de show nog dikker, de productie nog grootser en blijft het unieke, uitbundige karakter van Festivaart bewaard. Ook het inmiddels landelijk bekende ‘melkuurtje van Festivaart’ gaat deze editie van Festivaart een andere wending geven met veel gekkigheid en verrassingen op het festival! Voordat de deuren van Festivaart open gaan, nog een kleine update:

Exclusive 90’s area toegevoegd aan Festivaart
Get ready for this! Exclusieve klassiekers uit de jaren ’90, gepresenteerd door DJ’s Sweet le Freak en Brad Tipp, ofwel Exclusive 90’s. Eigentijds en eigenwijs, met alle ingrediënten van nu én van toen. Knallende, rockende en über-foute hits worden gemengd met vergeten en onvergetelijke visuals, commercials en clips. Voeg daar een flinke dosis oude herinneringen aan toe. Garneer dit alles met een vleugje typische 90’s gadgets en het Exclusive 90’s recept is compleet! Exclusive 90’s bezorgt je een doldwaze feestelijke minitrip naar je jonge, maagdelijke en onbezorgde jaren: de wonderful days. Tijdens Festivaart vind je Exclusive 90’s terug bij het foodcourt waarbij je je spontaan kunt omkleden om te gaan hakken op de picknicktafel. Are you ready to fly?

Voorverkoop Festivaart
Tickets kosten € 28,50 (ex fee) in de voorverkoop en zijn nog verkrijgbaar op www.festivaart.nl/tickets en bij alle landelijke Free Record Shop filialen. Zorg dat je op tijd bent met het kopen van je ticket in de voorverkoop!

Tickets winnen voor Festivaart?
Wil jij kans maken op tickets voor Festivaart? Like de Facebook pagina van Festivaart op www.facebook.com/festivaart en maak iedere dag kans op vrijkaarten. Volg Festivaart ook op www.twitter.com/festivaart en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes in aanloop naar Festivaart 2012!

Festivaart: het dancefestival van Hemelvaartsdag!
www.festivaart.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-05-2012 om 12:54 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
gydo 13-05-2012 @ 13:06:51

ben erbij :D

ttthijss 15-05-2012 @ 12:00:08

niet goed genoeg voor mij:P

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook