Freaks presenteert: DB Loud After

Club eQlipse organiseert zaterdag 20 agustus een speciale Freaks avond voor alle mensen die nog niet klaar zijn met feesten op deze zonnige festival dag. De Freaks artiesten hebben dit nieuwe concept in Tilburg de laatste 2 maanden volledig op de kaart weten te zetten, en nu is het tijd om dit succesvolle concept te delen met alle partygangers die het zuiden onveilig komen maken deze dag.

Freaks Sound en harder
Zoals de vaste gasten van eQlipse wel weten kun je uitgaan van een flinke dosis Classics, Jump en Hardstyle. Om de DB Loud After nog dikker te maken zal er zelfs nog wat harder gedraaid gaan worden. Alle Harddance stijlen zullen deze avond voor bij komen, dus niemand zal teleurgesteld naar huis hoeven. Naast de vaste Freaks artiesten zullen er deze avond in eQlipse ook nog wat gast artiesten komen draaien. Één van deze artiesten is dj Yves. Deze god van de classics en early hardcore zal er voor gaan zorgen dat er weinig voetjes zullen blijven stil staan. Naast Yves heeft Freaks nog wel meer verassingen in peto om deze DB Loud After in de eQlipse onvergetelijk te maken. Dus zorg dat je er optijd aanwezig bent!

eQlipse
Een volledige vernieuwde club in combinatie met een oorverdovend geluidsysteem zorgt ervoor dat er wekelijks een super sfeer gecreëerd kan worden waar mensen niet over uitgepraat raken. Met een capaciteit van meer dan 1300 mensen is dit de grootste club in de wijde omtrek. De mogelijkheid om 3 zalen te openen maakt Club eQlipse de ideale lokatie om de perfect after te organiseren voor alle liefhebbers van de hardere stylen.

Gratis Entree
Omdat de zomer voor de meeste mensen al duur genoeg was is de DB Loud After voor alle partypeople gewoon gratis entree. De minimale leeftijd om binnen te mogen ligt op 18 jaar.

Complete Line-up
Yves
Nowaxx
Genius
Demis H
Hyperactivo
Pitchcontrollers
Orphan

Voor alle info kun je terecht op www.eQlipse.nl en voor alle actuele informatie volg je @club_eqlipse op twitter

FREAKS! Are u one of us….?Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-08-2011 om 09:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Gangsterdwerg 17-08-2011 @ 09:01:32

misschien ff kijkje nemen, hangt er vanaf hoe gaar ik ben na DB.

b-ram 17-08-2011 @ 12:09:22

me 2 :)

thelimitfm 18-08-2011 @ 10:13:49

Ook The Limit is erbij tijdens deze perfecte after! Meer info over deze afterparty en over Decibel Outdoor 2011 hoor je ook aanstaande vrijdag tussen 21.00 en 0.00 tijdens een speciale Decibel Outdoor 2011 uitzending.

Daarnaast kun je kans maken op een poster en live registratie DVD van Decibel Outdoor 2011 door “VLOH DECIBEL” te sms-en naar 3010. Of wil je 2 kaarten winnen voor Dream Village, 28 augustus in Oosterhout? Sms dan “VLOH DREAM” naar 3010!

Check it out at http://www.thelimit.fm!

Nowa 19-08-2011 @ 18:10:14

Vlammen….!!!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook