Freaqshow 2013: Alles wat je moet weten

Op Oud & Nieuw viert organisator Q-Dance hun jaarlijkse feest Freaqshow voor de tweede maal in de Ziggo Dome te Amsterdam. De laatste informatie over dit uitverkochte evenement staat hier op een rijtje.

Adres
Ziggo Dome
De Passage 100, Amsterdam.

Plattegrond
Bekijk hier de plattegrond van de Ziggo Dome.

Openingstijden
Met Oud en Nieuw is er een gewijzigde NS dienstregeling. Na 20:00 uur rijden er geen treinen meer. Daarom openen de deuren van de Ziggo Dome al om 20:00 uur. We gaan door tot 07:00 uur in de morgen.

Ticketverkoop
Freaqshow 2013 is volledig uitverkocht! Er worden geen kaarten aan de deur verkocht. 

Get your freaq on
It’s time to bring out your inner freaq!
Trek je gekste en meest unieke outfit uit de kast want alles mag en niets is te gek. De dresscode is niet verplicht, maar natuurlijk wel extra gezellig. Ben jij de beste freaq? Wie weet wordt jij dan op de avond uitgekozen als winnaar van de Orange-card of een andere vette verrassing.

TRAVEL

Openbaar vervoer
Wil je met het openbaar vervoer naar Freaqshow komen? Houd dan rekening met de gewijzigde NS dienstregeling! Er rijden treinen en metro’s naar Station Bijlmer ArenA. Metro nummers 50 & 54 rijden om de tien minuten. Gebruik maken van het openbaar vervoer kan tot 20:00 uur. Ga goed voorbereid op reis en check 9292.nl voor een compleet reisadvies. De Ziggo Dome is vanaf Station Bijlmer ArenA 5 minuten lopen.

Let op!
Op dinsdagochtend rijden de eerste treinen vanaf Station Bijlmer ArenA vanaf 07:30 uur. Mocht je eerder dan de sluitingstijd naar huis gaan, adviseren we je een ander vervoersmiddel dan het openbaar vervoer te gebruiken.

Auto en parkeren
Op de website van de Ziggo Dome lees je alles over hoe je met de auto naar de Ziggo kunt komen en waar je kunt parkeren.

OVERIGE INFO

Pas op voor zakkenrollers!!
Pas goed op voor zakkenrollers en laat je spullen niet onbeheerd achter, ook als je in de Ziggo Dome bent. Wanneer je denkt slachtoffer te zijn geworden van een zakkenroller, meld je dan bij de security.

Timetable
Bekijk hier de freaqin’ timetable.

Area 2: Hidden Room
In de ‘Hidden Room’ kun je genieten van o.a. Thera, Noize Suppressor, Moridin en DaY-mar. Om een bezoek te kunnen brengen aan de ‘Hidden Room’ neem je op de begane grond de lift naar verdieping 2. Het kan druk worden dus houd rekening met een wachttijd bij de lift. We doen ons best om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Area 2 heeft een beperkte capaciteit.

Official anthem
Heb jij het officiële Freaqshow anthem door Bass Modulators al gehoord? Beluister en download hier de track.

2013 hardstyle top 10
De stemmen zijn geteld en de 10 beste tracks van 2013 zijn omgetoverd tot een verpletterende mix. Ben jij benieuwd? Zorg dan dat je niets mist en tel samen met ons af naar het nieuwe jaar. Beluister hier alvast de nummers 11 t/m 20.

Garderobe en kluisjes
In de Ziggo Dome is een garderobe aanwezig. Het gebruik van de garderobe is gratis, maar wel op eigen risico. Voor €2,- heb je ook een eigen kluisje waar je de hele nacht gebruik van kunt maken. Houd er wel rekening mee dat na het openen van je kluisje, opnieuw moet betalen.

Fotografie, video en audio opnames
Neem gerust je camera mee naar Freaqshow en maak zoveel foto’s, video’s en audio opnames als je wilt. Het maakt ons niet uit hoe groot of (on)professioneel je gear is. Share je foto’s en/of beelden op social media met #Freaqshow.

Social media
Volg ons op Twitter en gebruik #Freaqshow in al je tweets. Mention @Q_dance wanneer je iets met ons wilt delen. We vinden het leuk om al je freaqy foto’s te zien dus plaats ze op Twitter en vergeet niet de hashtag #Freaqshow te gebruiken! Meld je aan op Facebook en nodig je vrienden uit.

Onze social media:
Facebook
Twitter
YouTube
Tumblr

Pinnen
Er zijn geen pinautomaten beschikbaar in de Ziggo Dome, maar betalen met je bankpas bij de muntenmachines is mogelijk. De muntenmachines accepteren Maestro, Visa en Mastercard creditcards.

Legitimatie
De minimumleeftijd van Freaqshow is 18 jaar. Voorkom teleurstelling en zorg dat je een geldige legitimatie bij je hebt. Zonder legitimatie kom je er niet in en een kopie is niet geldig.

Drugs
Freaqshow is een zero tolerance evenement. Dit wil zeggen dat alle vormen van soft- en harddrugs niet zijn toegestaan. Wanneer je toch besluit om drugs mee te nemen loop je het risico om overgedragen te worden aan de politie.

EHBO
In de Ziggo Dome is 1 EHBO post de gehele nacht beschikbaar. Deze kun je vinden aan de linkerzijde van het podium in de grote zaal. Bekijk de plattegrond voor de exacte locatie.

Let op jezelf en een ander!
Een hele nacht feesten doet meer met je dan je denkt. Ons motto is altijd ‘samen uit, samen thuis’. Dus let op jezelf en op elkaar.

We wensen je een freaqy nacht en een knallend Nieuwjaar!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-12-2013 om 15:19 door Khadber | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Spobbertiet 27-12-2013 @ 18:57:50

Zin an :woot:

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook