Frenergystyle – The Queensday After: Line-up en informatie

Op 1 mei is het weer zover! Na een zeer geslaagde 1e editie presenteert Fresh Energy Events haar 2e feest “Frenergystyle, The Queensday After!” in de gezellige Trappist.

Voor wie nog energie over heeft na koninginnedag en zin heeft in Early Hardstyle & Hardstyle sounds kan bij Frenergystyle terecht om nog even lekker los te gaan.

Naast de resident dj’s NonSense, Revolver & Zeno zullen ook Roy de Best, Mind.Illusion & Skuffa als guest dj’s voor deze editie present zijn. Onder leiding van MC I See zal het weer een topavond worden!

Kom vroeg, want Roy de Best gaat jullie anderhalf uur lang de early klappers laten horen plus nog wat van zijn exclusieve tracks.
Revolver is daarna aan de beurt om de oude hardstyle sounds in elkaar te mixen.
Mind.Illusion die op “Reset” een plekje in de line-up heeft weten te bemachtigen zal ook bij Frenergystyle weer een dikke set neerzetten.
Voor NonSense en Zeno is er geen verdere toelichting nodig, dat wordt weer gegarandeerd knallen! Evenals Skuffa die zich elke keer weer heeft bewezen en ook nog wat dikke hardcore zal draaien om het feest goed af te sluiten.

Kortom, een dikke line-up en dat voor maar 5 euro entree! Bij binnenkomst krijgt iedereen een lekkere day-after shooter en de wc’s en garderobe blijven natuurlijk gratis!

Ben je nog geen lid van de Fresh Energy Events hyves (www.freshenergyevents.hyves.nl), voeg ons dan nu toe.
Voeg Frenergystyle ook toe in je Partyflock agenda en ding mee met de winactie!

FrenergystyleVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-04-2010 om 17:53 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
BassApplyer 18-04-2010 @ 02:03:46

Mind Illusion :D
Ziet er leuk uit

Hardstylelover 22-04-2010 @ 23:23:45

Lekkere after na koninginnedag!!
:cool: :cool: :cool:

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook