Frequence 2012: Line-up en website online

Op 1 september 2012 keert Frequence snoeihard terug op Aquabest. Het concept heeft een flinke twist gekregen wat in het voordeel van de harddance liefhebbers zal uitvallen. De internationale namen uit de line-up zullen de handen ineen slaan om het festival seizoen met een dikke knal af te sluiten.

Ultra
Frequence komt dit jaar met een geheel vernieuwde main stage. Zo zal deze editie hardstyle de boventoon voeren op de zogeheten Ultra stage. Niemand minder dan de alom geroemde tweeling de Alpha² voeren de line-up van de Ultra stage aan. Daarnaast presenteert Frequence met trots een exclusief 2012 festival optreden in Nederland van Showtek. Verder komt Hard Driver met een energiek live optreden en zijn Italiaanse helden Tatanka en Davide Sonar te bewonderen op het hoofdpodium. De line-up wordt compleet gemaakt door de Noorse rising stars Da Tweekaz, Duitse supertalenten Omegatypez en de Audio Addicts. De stage wordt gehost door MC V.

Hertz by nachtlampen
Dit jaar doet Nachtlampen zijn intrede op Frequence. De Hertz stage, gehost door Nachtlampen, zal op een unieke locatie op het festivalterrein terug te vinden zijn. De nieuwe parkeergarage van Aquabest wordt namelijk omgetoverd tot een ondergronds Dubstep/Electro paradijs waar grootheden als Boemklatsch, Yellow Claw en Guerilla Speakerz de vetste en galmende beats laten klinken. Verder vormen het interactieve Ghetto Bingo, de energieke Kruh en Cursed P, Bram van Helden en Kobuz & Spektral de line-up van deze unieke stage.

Wave
Ook de derde stage wordt in een volledig nieuw jasje gestoken. Een speelse area waar nostalgische classics en happy hardcore uit de speakers wordt gepompt. DJ Promo, bekend van de hardcore klassiekers ‘Counter Attack’ en ‘Up Yours’, neemt je mee terug in de tijd met zijn 2003/2004 hardcore sound. Daarnaast komen happy hardcore giganten Paul Elstak en Bass-D hun bekende kunsten vertonen bij Wave. De line-up wordt afgemaakt door sfeermeesters Dr. Rude, Yves, Freeze, ‘N’Atty en host MC Da Hustla.

Tickets
Alle Early Bird tickets zijn inmiddels uitverkocht. Gewone tickets zijn nog wel gewoon verkrijgbaar voor slechts € 22,50 via firstvision.nl/tickets en frequence.­nl

Trailer en wesbite
Ben je nieuwsgierig geworden naar Frequence? Bekijk dan de coole Frequence 2012 website en trailer via de officiële Frequence website.

NH-Hotel arrangement
NH Best maakt het voor de bezoekers van Frequence mogelijk om een NH-Hotel arrangement te kopen. Het arrangement biedt één regulier ticket voor Frequence op zaterdag 1 september en een overnachting in het luxueuze NH-Hotel te Best. Slaap heerlijk uit en geniet van de vele voordelen en mogelijkheden voor slechts 60,- euro per persoon (op basis van een verblijf voor twee personen). Voor reserveringen kan je mailen naar [email protected] onder vermelding van ‘Frequence 2012 Arrangement’.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-08-2012 om 13:19 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
MikezDJ 04-08-2012 @ 17:01:31

Redelijk in de buurt, eens kijken wie ik mee krijg om te gaan!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook