Freshtival overtreft verwachtingen met spectaculaire line-up

Absolutely Fresh, de organisator van het evenement Freshtival, maakte zojuist de line-up voor 2011 bekend en gesteld mag worden dat Oost-Nederland een geweldig festival tegemoet kan zien op zondag 12 juni, beter bekend als eerste Pinksterdag.

Freshtival, dat voor de derde keer plaatsvindt op Recreatiepark Het Rutbeek, gaat buiten een geweldig aanbod van artiesten duidelijk een stap verder dan vorig jaar. Naast muziek zal er nog meer aandacht worden besteed aan decoratie, beleving en kwaliteit. Daarover verderop meer, nu eerst de line-up:

Area 1 Mainstage
Dr. Lektroluv
Sunnery James & Ryan Marciano
Roog ft I-Fan
Bart Skils
The Flexican ft Sef
Luciën Foort
East & Young
Hosted by MC Stretch
Visuals by VJ Tunnelvision

Area 2 Superbash
Zatox
Noisecontrollers vs Wildstylez
Deepack
Frontliner LIVE
Psyko Punkz
Ran-D
Toneshifterz
Dualdriven
Hosted by MC Da Syndrome

Area 3 Absolutely Lucky
Billy the Klit
D-Rashid
Phalerieau (BNN)
Dennis van der Geest
Tyler Hart vs Marc Vano
Carita la Niña
Dani L. Mebius
Praia del Sol
Hosted by MC Choral, MC Sherlock & MC Marboo

Area 4 Basic Grooves
Secret Cinema
Olene Kadar LIVE
Darko Esser
Mulder
Roger Gerressen
Bas Amro
Onbeperkt Housebaar

Area 5 Carnaval in Twente
Jodi Bernal (dj-set)
Tropische Mystery Guest
DJ Block Buster b2b DJ Cliff Hanger
De grote Vinnie, Donnie & Sjakie show
So you think you can’t dance
Silent Disco

De organisatie heeft officieel bevestigd, alle geruchten zijn waar, carnaval valt dit jaar niet in het eerste weekend van maart maar in het tweede weekend van juni en in plaats van het Brabantse land is Twente het epicentrum van deze hysterie en dat alles volledig volgens Freshtival recept! Een stage met krakers van platen, goed voor de polonaise, een wedstrijdje hakken of een potje crowdsurfen… De hostingspartner van dit podium ‘Club Zonder Filter’ licht nog een klein tipje op van de sluier van hetgeen je als bezoeker kunt verwachten.

Stel je voor: Jodi Bernal, fris en fruitig met z’n haar in de gel in een mooi pak gestoken en met het podium voor zichzelf… Droom jij vanaf je vijftiende al over deze knappe en lekkere jongeman? Dan is dit je kans! Wat hij gaat doen is nog een verrassing, maar misschien als je heel erg je best doet
kan je hem wel even aanraken…Voor nog meer tropisch feestgedruiskun je volgens de organisatie een hele speciale Mystery Guest verwachten.

Verkleed komen mag, daarvoor krijg je bonuspunten, maar over je outfit hoef je je geen zorgen te maken, want er zijn rare kleren zat! Hou de Freshtival site alleen al voor deze area in de gaten voor meer updates.

Area 6 Salsa Plaza
Speciaal voor latinlovers, zal er dit jaar voor het eerst een salsa area te bezoeken zijn. Met swingende ritmes, dansende mensen en vrolijke gezichten, zetten diverse artiesten je lichaam in dansmodus op frisse salsa klanken. Deze area, die gehost wordt door Rico Latino, maakt het je moeilijk om met een drankje in je hand toe te kijken naar de verrassende optredens. Hoogstwaarschijnlijk sta je mee te swingen of neem je deel aan een van de workshops die speciaal voor nieuwe latin liefhebbers worden gegeven.

Voorverkoop
Zoals bekend is de voorverkoop inmiddels gestart en zijn kaarten te koop op www.freshtival.nl of via een van de 180 vestigingen van Free Record Shop. Vroege vogels kunnen nu nog tickets aanschaffen voor slechts €22,50, let wel dat er slechts een beperkt aantal kaarten tegen deze prijs verkrijgbaar is.

Fresh Talents
Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel een talentvolle dj die het helemaal in zich heeft maar er door het grote aanbod van dj’s toch niet helemaal doorheen komt. Specifiek die dj’s maken nu kans op een optreden tijdens Freshtival 2011. Wat je allereerst moet doen is een demo insturen op de volgende manier:

Plaats je demo op www.soundcloud.com en zorg ervoor dat je mix te downloaden is.
Zorg ervoor dat je mix tenminste 60 minuten lang is.
Stuur een mail naar [email protected] met daarin je naam, telefoonnummer en een korte uitleg over je muzikale achtergrond en/of producties.
Doe dit voor 1 april.

Uit alle inzendingen die binnen komen zal de organisatie een selectie maken en daarna zal de werkelijke contest beginnen. Vanaf het moment dat je geselecteerd bent kunnen jouw vrienden, vrienden van vrienden, ouders, tantes, (ex)klasgenootjes en vakantieliefdes ervoor zorgen dat jij op Freshtival staat. Dit is mogelijk omdat de meest populaire talenten namelijk een plek verdienen. De exacte spelregels en het aantal plaatsen dat beschikbaar is wordt op 1 april bekend gemaakt tezamen met de geselecteerde deelnemers. Wat betreft de muziekstijlen laat de organisatie weten dat er maar één voorwaarde wordt gesteld: de muziekstijl moet passen binnen het programma dat Freshtival aanbiedt.

Combi tickets voor Freshtival & Fantasy Island
Freshtival en Fantasy Island delen vanaf dit jaar hetzelfde terrein. Hierdoor ontstaan voor jou als bezoeker enkel voordelen; om deze voordelen te bekrachtigen hebben Absolutely Fresh en P-productions besloten een combiticket aan te bieden zodat jij voordelig naar beide festivals kan. Kijk voor meer informatie over deze aanbieding op www.freshtival.nl

Freshtival 2010
Kijk voor beelden van 2010 snel de onderstaande aftermovie
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-03-2011 om 19:29 door Khadber | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
Jorea88 01-03-2011 @ 19:32:35

Dit wordt sowieso een combiticket voor mij :D ! Dr. Lektroluv op de main :O. De zijkant van mijn hoofd zit nog wel in die aftermovie :p

Ramirez 01-03-2011 @ 19:35:05

Wow nette line-up! Zeker een feestje om heen te gaan.. lekker dichtbij ook! :D

HardstyleLover90 02-03-2011 @ 02:08:03

Omdat het verrassend genoeg op zondag is misschien een optie maar gok van niet, de zomer is al duur genoeg haha :p

DarkSymphony 02-03-2011 @ 10:20:49

nee sorry vind de line-up niet zo spectaculair, dit word m niet

Sophie__ 08-03-2011 @ 20:16:48

Combiticket al in de pocket, zin aan de festivals :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook