Fuck Ibiza, choose Destination Decibel!

De voorpret mag beginnen, samen met je vrienden maak je je klaar voor jouw festival avontuur van deze zomer, met Destination Decibel! Vrijdag 19 augustus 2016 openen de poorten van Park East & Camp West op Beekse Bergen voor de ultieme Decibel outdoor ervaring! Met duizenden andere feestgangers verblijf je op het gezellige campingterrein of in een van de luxere accommodaties.

Benieuwd wat je dit jaar kunt verwachten tijdens Decibel outdoor – the weekend? Bekijk de trailer hier!

Afgelopen jaar was de nieuwe opzet van het weekend een groots succes. De Decibel weekenders gingen helemaal los op de Friday kick-off party en Saturday night party. Of dat niet genoeg was, met twee dagen alleen maar feest, ging het op zondag nog keihard door tijdens de Sunday closing party. Degene die er echt geen genoeg van konden krijgen vierden nog een feestje in het 24-uurscafe, pakten een voetbaltoernooi of zelfs de ochtendgym mee.

Voor dit jaar zijn er weer volop activiteiten en is er genoeg vertier zodat je je geen moment hoeft te vervelen! De stormbaan, sportvelden en het Central Plaza met al zijn 24-uurs faciliteiten keren terug. De gamehal, bioscoop en kermisattracties zijn wegens succes dit jaar nog uitgebreider en de dames gaan voor de perfecte festival look wederom langs bij de kapper en/of make up service. Nieuw dit jaar is de exclusieve Escape Room (ontsnap jij op tijd?) en The voice of Decibel; waar je je vrienden kunt uitdagen met een karaoke battle. Ook kun je je eigen DJ talent laten zien in de Show your talent-area!

Destination Decibel – the festival
Naast een heel weekend feest draait het natuurlijk vooral om Decibel outdoor – the festival dat op zaterdag 20 augustus plaats vindt op de Beekse Bergen, Hilvarenbeek. Samen met je vrienden kun je maar liefst 12 uur losgaan in je favoriete area en het spectrum van de hardere stijlen ontdekken in de verschillende area’s. Het festivalterrein met de fantastische ligging aan het meer en de natuur om je heen, is de plek waar je geniet van alles wat de hardere stijlen je te bieden hebben.

Boek jouw Decibel weekend nu!
Je kunt jouw Decibel weekend boeken via de b2s ticketshop of Libema. Kijk voor meer informative over de verschillende accomodaties op deze website.

Kun je niet wachten tot het festival weekend van jouw zomer? Bekijk hier de aftermovie van 2015!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-09-2015 om 00:10 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook