Fucking Bastards: Dames gratis naar Fucking Bastards

Het hardste feest van deze zomer komt speciaal voor haar derde verjaardag met een speciale verrassing. De organisatie heeft er even over nagedacht wat zij als traktatie willen aanbieden en zijn er uit. Niet alleen mag je gratis naar binnen als je jarig bent, zoals altijd maar… ook mogen alle dames zaterdag 24 augustus gratis naar binnen! Is dat even lekker? Neem al je vriendinnen lekker mee en kom lekker stampen bij Fucking Bastards! Met een zwaar rockende line-up, twee vette zalen met hardcore en terror en maar liefst negen uur lang feest wordt dit een hele dikke knaller!

Het is volop zomer en iedereen is vrij en stuift alle kanten op. Maar zaterdag 24 augustus weten ze allemaal het midden van het land te vinden. De hardst knallende locatie in de verre omtrek breekt de zomer in twee stukken als Fucking Bastards haar derde verjaardag gaat vieren. Natuurlijk met alle dj’s die Fucking Bastards altijd tot een succes hebben gemaakt en die nu al driftig supersets aan het voorbereiden zijn om jullie de hele nacht tot in diep in de ochtend te laten springen en stampen alsof het niks is. Zorg dat je genoeg energie hebt want dit feest laat je niet los voor half acht ‘s ochtends!

Twee zalen, 20 dj’s, 2 Mc’s
Van 22:30 tot maar liefst 7:30 uur gaat het gas vol erop. In de main Fucking Bastards area met snoeiharde hardcore die zal blijven doordreunen tot de allerlaatste seconde en in zaal twee, de Terror Bastards area, de naam zegt het al: moddervette uptempo terror. Twintig dj’s staan op je te wachten, met ook nog eens verschillende battles tussen de dj’s en natuurlijk een doldwaze gekkigheid on stage zoals je gewend bent van de Fucking Bastards feesten. Ze komen overal vandaan, van oerhollandse hardcore dj’s tot Japanse terror draaiers en natuurlijk veel Europese grootheden uit landen als Duitsland, Italië en Frankrijk. Niks is te gek. Twee hardhead Mc’s zorgen ervoor dat iedereen tot het uiterste opgezweept wordt dus het gaat gewoon heel dik knallen 24 augustus!

Bonehead – Japan
YouTube Preview Image

Wanneer en met wie iedereen gaat draaien wordt binnenkort bekend gemaakt. Van area 1 was al een time-table naar buiten gebracht maar Fucking Bastards bezint zich nog of het niet nog beter kan. Nog een verrassing binnenkort dus! Wie er komt draaien, dat weten ze wel en als je even mee kijkt weet je dat het gewoon goed zit 24 augustus!

Fucking Bastards (mainstage)
N-ergetic
Bass-D
Ophidian & Tymon
Nosferatu
Scott Marten
Korsakoff & Re-Style
Dyprax
Bartoch
Lunatic & Miss Hysteria
Mc Alee

Terror Bastards (area 2)
Bonehead
Green Seduction
Ristretto
Roms aka Harry Potar
Sandy Warez
SRB
Subversion
The Speed Freak
The Vizitor
Live: Noisekick
Mc No-iD

Jarigen gratis, dames ook!
Het is traditie dat iedereen die op de dag zelf jarig is, dus 24 augustus of 25 augustus, gratis naar binnen kan bij Fucking Bastards. En omdat ze jarig zijn trakteert Fucking Bastards nu dus ook alle dames op gratis entree! Dat scheelt wel ff toch! Kom je als koppel dan ben je dus maar de helft kwijt, kom je als groep hartsvriendinnen dan ben je helemaal blij want niemand hoeft wat te betalen bij de deur.

Dj Tymon – Australië
Fuck You Pay Me by tymonmusic

Ultra lage prijs
Crystal Venue maakt het in deze tijd van crisis voor iedereen mogelijk om voor weinig geld toch dik te feesten zonder in te boeten op kwaliteit. Voor deze editie is daarom al besloten voor een ultra lage prijs van slechts € 19,95. Dat was vorig jaar nog 25,-! De voorverkoop gaat via Paylogic en Primera en loopt als een trein. Dus wees er snel bij! Anders dan bij de NS stuift deze trein namelijk wel door en voor je het weet zit Fucking Bastards vol!

Hardest place Crystal Venue
Crystal Venue in Culemborg ligt lekker centraal in Nederland en is vanaf alle grote steden binnen 1,5 uur of sneller te bereiken. Een keihard soundsystem, dikke laser- en lichtshows, schitterend entertainment, top dj’s en maximaal 2000 mensen, dat is Crystal Venue. Voor Fucking Bastards komt er natuurlijk nog een dik pak extra geluid bij, want alleen keihard is goed genoeg (denk om je gehoor, neem oordopjes mee, ook ter plaatse verkrijgbaar)! Parkeren is gratis, de trein stopt om de hoek (het feest duurt tot de eerste treinen op zondag) dus niets staat je in de weg om jouw weekend bij Crystal Venue te vieren! En ook hier binnenkort nog een verrassing, maar dat houdt Crystal Venue nog even voor zich. Spannend!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-07-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Donovanray 09-08-2013 @ 22:43:02

Fucking Bastards? Lucky Bastards zul je bedoelen :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook