Fusion of Dance Festival lanceert arsenaal aan artiesten

Met de bekendmaking van de gehele line-up kijkt Fusion of Dance Festival vooruit naar een daverend begin van het festivalseizoen. Want op 21 mei is het in Zwolle zover; verspreidt over acht area’s schotelen ruim zeventig deejays een keur aan dancestijlen op jullie bord. Hieronder een overzicht om in de juiste stemming te komen.

Het beste uit oude tijden herleeft met de lancering van Harddefinition het nieuwe concept van High Energy Events. Harddefinition versus IHDS (= International Harddance Sessions ) staat compleet in het teken van de harddance. Samen met Fausto en Phil York van IHDS zal er een compleet nieuwe dimensie aan Fusion of Dance worden gegeven. Harddefinition is de start van een nieuw begin. En wat voor een aftrap, met de Engelse knalpijp Tom Harding achter de draaitafel, bijgestaan door onder andere A*S*Y*S, Fausto & Phil York, JP, Luca Antolini niet te vergeten MC Marxman

Lipgloss behoeft inmiddels geen introductie meer. Net zoals erkende crowdpleasers als Hardwell, Sidney Samson, Funkerman, Gregor Salto en Quintino, die de beats op het open air podium aan elkaar zullen lijmen. Lekkerder housen dan op deze deejays met het zonnetje op je bol en het kabbelende water van de Wijthmenerplas op de achtergrond is onmogelijk.

Ook in de tent van Sound of Energy zal het kwik omhoog schieten met gevestigde trancehelden als Scott Project, Jochen Miller en Ummet Ozcan op het programma.

Net als de afgelopen twee seizoenen heeft Megabase je weer veel te bieden. Verwacht niet alleen een spetterende vuurwerkshow, maar onderstreep ook alvast headliners Zany, Tatanka, Noisecontrollers, The Pitcher en Avio. Het wordt beslist hard knallen op de grootste stage van het Fusion of Dance Festival, dat dit jaar doorgroeit naar vijftienduizend bezoekers.
Even verderop zullen in de Onlytechno tent tropische temperaturen bereikt worden, met de snerpende beats van Secret Cinema, Egbert, Rauwkost, de Thaïse draaitafelprinses Nakadia en het Belgische toptalent Hermanez. Ons eigen talent Roy El Kei zal samen met Hoven een exclusieve collabs sessie ten gehore brengen.

In de Fusion Lounge, gelegen in het gezellige Fusion Forrest, kun je op de deephouse-sounds van onder andere Bjorn Know-how en Timo T een heerlijke shuffle maken. Tevens is Fusion Forrest een prettige plek om juist ook even de voet van het gaspedaal te halen en te chillen meteen cocktailtje in je hand.

Van de overige twee stages blijft de line-up nog even geheim. Maar verwacht van de Smirnoff Cube een spectaculaire stage met spetterende DJ’s en positieve sferen. Ook SlamFM heeft haar eigen area, waardoor iedereen bij binnenkomst meteen verwarmt wordt door even verse als vette beats. Deze entree zal nog spoediger verlopen dan voorgaande jaren, daar de ingang naar een andere plaats in verhuist met meer toegangspoortjes voor een vlotte doorstroom.

Overigens is – nog ver voor de eerste beats over de Wijthmenerplas zijn geschald – de toon en de sfeer al gezet op www. fusionofdance.nl. Dé site, die door vele partygangers al is genomineerd voor de mooiste site van het festivalseizoen.
Evenals vorig jaar zal ook deze keer het festivalterrein vergroot worden, waardoor er meer ruimte bij de stages zal zijn. Op de festivaldag zelf zullen tussen station Zwolle Centraal en het festivalterrein pendelbussen rijden. De tickets hiervoor zijn verkrijgbaar via www.onlineticket.nl. www.Eventtravel.nl biedt vanuit heel Nederland busreizen naar Fusion of Dance aan, waardoor niemand een excuus heeft de derde editie van Fusion of Dance Festival te missen.

Koop nu nog tot 7 mei jouw Discount Ticket voor 35,00 euro (ex.fee) op www.fusionofdance.nl, Paylogic of bij Primera.

Bekijk hier de sfeerbeelden van Fusion of Dance Festival 2010:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-02-2011 om 10:38 door Khadber | Translate:

Reacties (7)

Plaats reactie
Intervention 28-02-2011 @ 10:47:27

vette line-up :)
16+ of 18+??

Khadber 28-02-2011 @ 10:48:29

18, zoals de meeste festivals.

Intervention 28-02-2011 @ 12:25:02

oeh jammer anders kon mn vriendin mee die is 17:P

G1LL 28-02-2011 @ 13:19:48

Absoluut aanwezig, vorig jaar prima vermaakt en de line-up is met Zany nu al beter dan die van van vorig jaar!

back2daparty 28-02-2011 @ 16:31:17

Avio en zany :) + Zwols talent :D Party on! zowizo aanwezig (3de keer :) )

Rik 28-02-2011 @ 18:15:27

Line up is beter dan andere jaren + het is dicht bij.

Serieuze optie :D

HardstyleLover90 01-03-2011 @ 00:40:52

Leuke line-up! :) Sowieso aanwezig, me kaartjes al bij de early bird gekocht :p Hopen op een lekker zomers weertje op 21 mei net als vorig jaar (toen was ik er helaas niet)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook