Fusion of Dance Indoor 2010: Alles wat je moet weten

Aanstaande zaterdag is het dan zover. De eerste editie van Fusion of Dance Indoor in de IJsselhallen in Zwolle. Grote namen uit de hardstyle-, house-, techno-, trance- en harddance-scene treden dan aan voor een onvergetelijke nacht die tot het ochtendgloren duurt. Op dit moment van schrijven zijn er nog maar een paar honderd tickets beschikbaar, Fusion of Dance Indoor gaat dus naar alle waarschijnlijkheid uitverkocht raken!

Heb jij nog geen ticket, haast je dan nu het nog kan, want vol is vol. Fusion of Dance wil voor jou als bezoeker nog een aantal zaken op een rijtje zetten:

Rijen bij de ingang
Ze verwachten dat de meeste van de 7.500 bezoekers zullen komen tussen 23.00 en 00.30 uur. Dit betekent dat er mogelijk een rij zal zijn bij de entree. Ze adviseren je om vroeg te komen, zodat je zo kort mogelijk in de rij hoeft te staan. De deuren gaan om 21.30 uur open, zodat jij de eerste artiesten ook kunt zien optreden.

Zero Tolerance
Het openbaar ministerie heeft aangegeven dat er een zero tolerance beleid zal worden gehanteerd. Dit betekent dat alle vormen van hard- én softdrugs verboden zijn. De politie zal actief aanwezig zijn om dit beleid te handhaven. Wees gewaarschuwd!

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig. Deze bevinden zich binnen bij de ingang. Er is geen garderobe. Kluisjes kosten €6 per kluisje en €5 euro borg. Totaal €11. Neem gepast geld mee!

Kaarten
Momenteel zijn er nog een paar honderd kaarten beschikbaar in de voorverkoop. De organisatie verwacht dat er geen kaarten meer aan de deur verkocht worden. Koop geen kaarten van mensen die op het terrein van de IJsselhallen hun zogenaamde eigen kaartje aan je willen verkopen! Vaak zijn dit valse kaarten en je komt er dan dus niet in! Als Fusion of Dance uitverkocht is wordt dit direct gecommuniceerd op de site www.fusionofdance.nl

Toiletten
De toiletten zijn gratis!

Pinautomaat
Er zijn pinautomaten aanwezig.

Parkeren
Parkeren kan op het terrein van de IJsselhallen. Hou je aan de aanwijzingen van de parkeerwachters en parkeer niet buiten het terrein, anders bestaat het risico dat je weggesleept wordt.

Camera’s
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera’s met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele fotoapparatuur mee te nemen. Ook het meenemen van een filmcamera is niet toegestaan.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Dan rest de organisatie nog één ding te zeggen: ‘Let’s make a great party together!’Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-12-2010 om 17:52 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook