Fusion of Dance Indoor 2012: Bekendmaking eerste artiesten, nieuwe hostingpartijen, start verkoop discounttickets

Op 15 december slaan Studio Tas en High Energy Events weer de handen in een, dan zal namelijk de derde editie van Fusion of Dance Indoor plaatsvinden. Net zoals de vorige edities vind ook deze editie plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Deze prachtige evenementenlocatie, welke op loopafstand ligt van het centraal station, zal van 22:00 tot 07:00 plek bieden aan duizenden danceliefhebbers!

De bezoeker die bekend is met Fusion of Dance Indoor, ziet een verandering in de muziekstijlen. Dat klopt, de organisaties hebben dit jaar gekozen om samen te werken met een aantal hostingpartijen. Naast de eigen ‘Megabase’ area van High Energy Events en de bekende ‘Lipgloss’ area van Studio Tas zullen de andere area’s gehost worden door Freestyle Maniacs, Quest4Trance & DEEP. In totaal zullen er dit jaar dus vijf area’s te vinden zijn op Fusion of Dance Indoor.

Area 1: Megabase (hardstyle/raw hardstyle)
High Energy Events, wat nog aan het bijkomen is van Fuze Outdoor waar een heuse Megabase area aanwezig was, zal deze editie van Fusion of Dance Indoor alles uit de kast halen om jou de avond van je leven te bezorgen! Met een dik podium, unieke lasershows en een muur van geluid zijn alle ingrediënten aanwezig om dit evenement onvergetelijk te maken.

Area 2: Lipgloss (club/house)
Studio Tas, wat dit jaar haar 10 jarig jubileum viert met haar ‘Lipgloss’ concept, zal deze derde indoor editie van Fusion of Dance ook gigantisch uitpakken. Met een groots “out of space” decor, entertainment en amusement voor iedereen en een internationale line-up zal ook deze area niet onopgemerkt blijven.

Area 3: Freestyle Maniacs (freestyle)
In deze area zullen verschillende artiesten geprogrammeerd welke bekend zijn uit de hardere stijlen. Van hardstyle tot early rave, van hardcore naar oldschool, niks is in deze area te gek. Door deze zaal toe te voegen aan Fusion of Dance Indoor 2012 wordt er ook geluisterd naar wat de bezoeker wil, namelijk meer hardere stijlen!

Area 4: Deep! (techno)
Deep, bekend van hun technofeesten in Poppodium Hedon in Zwolle zullen dit jaar voor het eerst hun eigen area krijgen op Fusion of Dance Indoor! Dit alom gerespecteerde concept staat in regio Noordoost Nederland inmiddels goed op kaart en wil dan ook op 15 december alles uit te kast halen om haar trouwe bezoekers en nieuwelingen te voorzien van heerlijke technobeats.

Area 5: Quest4Trance (progressive/trance)
Welke tranceliefhebber uit Nederland kent Quest4Trance nou niet? Precies! Door een platform te bieden voor aanstormend talent en in te spelen op de behoefte die de trance scene nodig heeft groeit Quest4Trance vandaag de dag nog steeds. Om de tranceliefhebbers uit binnen- en buitenland een onvergetelijke nacht te bezorgen zal Quest4Trance deze area hosten op Fusion of Dance Indoor!

Eerste vijf namen van Fusion of Dance Indoor zijn bekend!
Zoals de titel al verklapt geven de organisaties middels dit bericht ook de eerste artiestennamen vrij. Zo zal niemand minder dan Frequencerz laten zien wat hij waard is in de ‘Megabase’ area, zal Bass-D zich gedragen als echte ‘Freestyle Maniac’. In de ‘Lipgloss’ area zal o.a. Sandro Silva jou helemaal uit je dak laten gaan, On/Off zal zijn techno sound overbrengen in de ‘Deep!’ area en last but not least zal Misja Helsloot je meenemen naar “A place between time and space”.

De volledige line-up zal op 15 oktober 2012 bekend gemaakt worden middels een officieel persbericht op www.fusionofdance.nl.

Ticketverkoop
De eerste 2000 Early Bird tickets die op 22 september in de verkoop gingen vlogen letterlijk in een paar uur over de toonbank. Heb jij nog geen ticket? Koop dan nu je ticket voor slechts €35,- ex. Fee op www.fusionofdance.nl of bij een van de 400 Primera winkels in Nederland! Mocht je helemaal verslaafd zijn aan Facebook, dan kan je ook op Facebook terecht.

Houdt de website en social media kanalen goed in de gaten en blijf op de hoogte over alle ontwikkelingen, nieuwtjes en leuke winacties!

Website: www.fusionofdance.nl
Facebook: www.facebook.com/fusionofdancefestival
Twitter: www.twitter.com/fusionofdanceVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-10-2012 om 16:01 door Khadber | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
G1LL 08-10-2012 @ 19:46:32

Zo zal niemand minder dan Frequencerz laten zien wat hij waard is –> Zo zullen de Frequencerz laten zien wat hun waard zijn..

Grote fout in een promo bericht als je ‘t mij vraagt..

sudnimpact 10-10-2012 @ 21:57:24

Is inderdaad een domme fout, al helemaal als je een professionele organisatie moet voorstellen. Wel zou ik de hun nog even in zij veranderen;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook