Fusion of Dance Indoor luistert naar zijn bezoekers

Op zaterdag 17 december 2011 zijn de IJsselhallen wederom de locatie voor een waanzinnig en spectaculair dance-event. Tijdens deze avond en nacht wordt het publiek van 22.00 uur tot 07.00 uur vermaakt met een line-up die alle vormen van dance zal doen samensmelten. Fusion of Dance verzorgt met dancestijlen als hardstyle, house, techno, trance en deep house een aanbod waar aan iedere danceliefhebber een plaats geboden wordt. Daarnaast zal er bij de Smirnoff Nightlife Exchange After Project een cocktailmix geboden worden van diverse muziekstijlen als House, Garage, Dubstep en andere eclectische stijlen. Voor deze editie van Fusion of Dance Indoor zijn bijna de gehele IJsselhallen in gebruik genomen. Dit betekent dat er in plaats van een capaciteit van 7500 bezoekers vorig jaar, nu ruimte is voor 12.500 bezoekers.

Na de vorige editie, die niet geheel vlekkeloos verliep, heeft de organisatie opnieuw haar handen uit de mouwen gestoken en deze problemen met beide handen aangepakt. Na afloop van het event waren er vooral klachten over de te lange wachtrijen bij de ingang en bij de toiletten. Daarnaast kwamen er ook opmerkingen uit verschillende uithoeken dat de doorstroming en de doorlooproute via Megabase anders moesten. De organisatie heeft goed naar haar bezoekers geluisterd en heeft voor de komende editie alles in het werk gesteld om deze punten te verbeteren.

De volgende acties zijn ondernomen om ervoor te zorgen dat elke bezoeker deze editie van Fusion of Dance met een tevreden gevoel zal beleven:

  • Vorig jaar waren er 9 toegangspoorten, dit jaar zullen dit er 30 zijn
  • Er zijn 2 grote toilet-area’s toegevoegd, zodat er geen lange rijen voor de toiletten ontstaan
  • Er kan kosteloos gebruik worden gemaakt van de toiletten
  • Door het verplaatsen van de ingang wordt de Megabase geen doorstroomzaal
  • De Food-area wordt anders ingedeeld, zodat hier ook een betere doorstroming ontstaat
  • Er komt een grote, verwarmde tent voor de ingang
  • Lipgloss verplaatst naar de andere kant van de IJsselhallen en krijgt hierdoor een grotere capaciteit. Ook Sound of Energy en Onlytechno worden verplaatst naar grotere zalen.
  • Megabase blijft in dezelfde zaal als vorig jaar, maar zal dit jaar aan meer bezoekers ruimte bieden. De gehele zaal zal ook worden voorzien van een speciaal soundsystem!

Wanneer Fusion of Dance Indoor is afgelopen, zullen er buiten, op een special ingerichte taxistandplaats, voldoende taxi’s klaarstaan om iedereen naar zijn of haar eindbestemming te vervoeren.

Laat je verrassen! Fusion of Dance Indoor is er klaar voor!

Discount tickets zijn tot 1 december 2011 nog verkrijgbaar voor €35,- per ticket. Na 1 december gaan de tickets €42,50 kosten. Dus koop nu je tickets via Paylogic.­nl, www.fusionofdance.nl of bij een van de Primera stores.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-11-2011 om 23:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (8)

Plaats reactie
G1LL 17-11-2011 @ 01:22:50

Goede zaak! Ik ben alleen in zak deze nacht denk ik :P

iSenSe` 17-11-2011 @ 11:25:42

Ik zit nog te twijfelen, veel van mn maten gaan hierheen.
Maar ben ook nog nooit in het Zak geweest, en dit is wel een leuke kans .. mja niet alleen :p

iSenSe` 17-11-2011 @ 11:26:07

wel goed van al die verbeterpunten! respect organisatie!

Oxygene 17-11-2011 @ 11:53:57

Goed te zien dat een organisatie zich wat aantrekt van de feedback die ze ontvangen. Zo moet ‘t!

Chukkels 17-11-2011 @ 12:09:12

High Energy Events luistert altijd wel goed naar hun klanten, zoals gezien met Hard Energy Festival. Geen doekjes om draaien, gewoon zeggen waar het op slaat. Prima instelling, kweekt enorm veel goodwill bij het publiek. Maar in deze vind ik het ook niet meer dan logisch. Vorig jaar was echt dramatisch en gewoon een lachertje. Elke organisatie die daarvoor de kop in het zand had gestoken, zou finaal uitgelachen worden en nooit meer serieus genomen worden.

iSenSe` 17-11-2011 @ 12:55:13

toch hoop ik nog een goeie keuze gemaakt te hebben door loudness voor deze te skippen :p

G1LL 17-11-2011 @ 13:06:50

Dat meeeeeeeeeeeeen je niet iSenSe… :(

iSenSe` 17-11-2011 @ 14:36:59

helaas wel man..
had graag voor de 3e keer naar Loudness gewild maar teveel maten gaan naar FoD.. en die lineup is ook niet verkeerd dusja..

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook