Fusion of Dance Indoor wordt MegaWatt Festival

Na jaren succesvolle edities van Fusion of Dance Indoor te hebben georganiseerd, gaat het roer om. Door een verschil in inzicht en visie hebben de beide organisaties, Studio TaS en High Energy Events, in goed overleg besloten gezamenlijk geen indoor festival van Fusion of Dance te organiseren.

Deze misschien wel onverwachtse wending voor de trouwe fans en liefhebbers heeft ook een keerzijde, want Zwolle krijgt er namelijk een compleet nieuw indoor festival voor terug: MegaWatt Festival!

Op de vraag aan John Althoff van High Energy Events BV hoe hij de toekomst nu verder ziet, antwoord hij: “Wij hebben met veel plezier en passie aan Fusion of Dance Indoor gewerkt, echter gaan wij voor een nieuw tijdperk waarin wij de verschillende muziekstijlen verder willen uitbreiden. Daarnaast wilt de organisatie haar visie nog meer naar voren laten komen en de bezoekers de kwaliteit leveren die ze van ons gewend zijn.”

De bekende indoor editie van Fusion of Dance stopt en wordt dus vervangen door Megawatt Festival, wat qua opzet grotendeels overeenkomt met Fusion of Dance Indoor. Zo zullen alle muziekstijlen nog steeds vertegenwoordigd zijn en blijven er een aantal vaste concepten zoals “Megabase” (hardstyle) en “Harddefinition” (freestyle) onderdeel van het nieuwe indoor festival. De house area wordt verzorgd door “Houseteria”, voor de (hard)techno liefhebbers is er een dikke “Mantis” area (bekend van Hedon) en de techhouse area wordt gehost door Danza Events met het bekende “Rock the Boat” concept. MegaWatt Festival heeft dus maar liefst vijf area’s!

De Early Bird ticketverkoop voor MegaWatt Festival start op zaterdag 28 september 2013 om 12.00 en kosten slechts €29,50 ex. Fee. Early Bird tickets zijn verkrijgbaar op www.megawattfestival.com, www.highenergyevents.nl of te koop bij een van de 450 Primera Stores bij jou in de buurt.

Houdt www.megawattfestival.com goed in de gaten en blijf op de hoogte over het laatste nieuws. Like ook de nieuwe facebook pagina www.facebook.com/megawattfestival en zet direct het evenement in je FB-agenda!

MegaWatt Festival
21 December 2013
IJsselhallen Zwolle
22:00 – 07:00
www.megawattfestival.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-09-2013 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Spitta 16-09-2013 @ 12:03:06

Aanwezig!!! Vind het elk jaar een sterkere fuif worden :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook